Soros fütyüli a talpalávalót az Európai Bizottságnak

Hírek
Az Európai Bizottság e heti sajtóközleménye arról értesít, hogy mivel jövő március 30-tól az EU 27 tagú lesz, elérkezett a "több uniós Unió" kialakításának ideje. A felsorolt javaslatok tükörpontosan jelzik a végső szándékot: az Európai Egyesült Államok létrehozását.  

„Kavarja ez, vagy nem kavarja?” – morfondírozhatunk Fülig Jimmyként, a Bizottságot irányító monsieur Juncker ténykedését szemlélve.

Emlékeznek, amikor tavasszal George Soros a hátsó bejáraton érkezve vizitált a bizottsági elnöknél? Még az üvegajtót is becsukták, nehogy fotó, vagy videófelvétel őrizze a filantróp sziluettjét. Így, a nyilvános pusziszkodást kivéve, morzsákat juttattak nekünk, uniós polgároknak. Olyasmiket, hogy beszélgettek a CEU-ügyről, az NGO-k magyarországi és ukrajnai helyzetéről, valamint az „Állítsuk meg Brüsszelt!” kampányról. Ezért aztán kár volt az élemedett korú embernek vállalni a nyolc órás repülőutat, elcseveghettek volna a virtuális térben.

Meglehet, egyebekről is szót ejtettek, szűk elvtársi körben. Vagy fatális véletlen, hogy Soros régóta dédelgetett terve, miszerint nemzetállami kormányok helyett nemzetközi intézmények irányítsák a világ sorsát, s e globalizált világban amolyan világfalusiak módjára éldegéljünk, mint valami hatvanas évekbeli hippi kommunában, ez a terv ott lapul a most nyilvánosságra hozott bizottsági javaslatok közt? Persze a világfalu egyúttal az egész földgolyóra kiterjedő jó nagy piac lenne. Eme utóbbiban már nem a filantróp, hanem a pénzügyi spekuláns arcéle sejlik fel.

Szerintem véletlen nincs, ezért köszön vissza a tudományos fantasztikus művekből és a marxizmusból jól ismert utópia az Európai Bizottság sajtóközleményéből. Azt közölték – egyebek mellett –, hogy a több uniós Unió megteremtése érdekében, a Bizottság javasolja a hatékonyabb egységes piaci jogalkotást, a közös külpolitika erősítését, állandó és elszámoltatható európai gazdasági és pénzügyminisztérium létrehozását. Az egyebek mellettek puszta csomagolásként rejtették ezeket a szép ajándékokat, amelyekkel szárba szökkenthető a végső, a nagy Soros-terv. Nagyon úgy fest, George bá vízióját igyekszik megvalósítani a monsieur Juncker irányította Bizottság.

Kavarja ez, vagy nem kavarja? Junckernek lassan búcsút inthetünk, de hálózata marad. Az Hüdra módjára, minden oda lett feje helyett újat növeszt.

Kavarja ez, vagy nem kavarja? Na de, végül is ki? A bizottsági elnök, avagy ő pusztán egy nagyobb hálózat része? És az a hálózat kié? Netán Soros-hálózata…

Ezek is érdekelhetnek

További híreink