Soros-féle Európai Egyesült Államok Martin Schulz előadásában

Hírek
Már csak 2921-et kell aludni, hogy beteljesedhessék Martin Schulz álma, az Európai Egyesült Államok (ESA). 

Aki pedig ágálni merészel ellene, az majd nem attól ébred fel, mert éjjeliedénybe csüng a kacsója, hanem mert, mondotta a szoci elnök a kongresszusukon: „automatikusan elhagyná az uniót”. A 2025-re ESA-t álmodó Schultz, eztán megnevezte az ágálókat: Lengyelországot és hazánkat. Mert a lengyelek aláássák az európai értékeket, ami ellen az EU tehetetlen, mi pedig távolodunk az uniótól, azzal hogy nagyban bizniszelünk Kínával.

Ha Schulz pártja nagykoalícióra lép Merkelével, akkor nem ESA lesz az unióból, hanem inkább egy jó nagy rakás kalifátus, ugyanis a szocivezér kiemelten dédelgetett fondorlata a menedéknyújtás. Hogy ezt mi módon kell megvalósítania, azt megkapta terv formájában. Mielőtt bárki, csupán egy szempillantásra meginogna, hogy létezik Soros-féle bevándoroltatási terv, az látogasson el ide. Ez a bejegyzés 2016. július 19-i, s magától George Sorostól származik.

Az ebben megfogalmazott 7 pontot igyekszik megvalósítani Brüsszel. Csak egy példa: 4. Egységes rendben kell elbírálni a menekültkérelmeket. Ennek szellemében a Dublin III. helyett olyan rendszer kidolgozását tartja kívánatosnak a szerző, amelyikben nem az az ország dönt, ahol először lépett a migráns az EU-ba, hanem központi uniós szerv. Írta ezt tavaly júliusban az agg spekuláns, idén októberben (ráadásul pont 19-én) az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága, a LIBE elfogadta az állandó, felső korlát nélküli szétosztás tervezetét. A Dublin IV. reformtervezet szerint a tagországi döntés átkerül a brüsszeli portához.

A kotta kész, karmesterek és zenészek szép számmal akadnak, gondoljunk csak az EP 226 fős Soros frakciójára. Schulz szólamvezető úr kongresszuson előadott szólójából csupa-csupa Soros motívumot hallhatunk ki. Közös monetáris politika és adórendszer, meg effélék. Ezek mind elkerülhetetlenek a nagy terv, az ESA megalapításához.

Néhány részletkérdés persze még tisztázatlan – bár meglehet, az aggastyán pénzember már letisztázta azt újabb dolgozatában –, mint a közös nyelv, vagy az Európai Egyesült Államok vezetőjének személye. Közös nyelvnek kézenfekvő lenne az angolt választani, de fájdalom, az angolok berxiteltek. A vezető személyének megnevezése egyszerűbbnek tetszik, hiszen nyilván a Soros dinasztiában kell keresnünk az illetőt. Hogy a lengyelekkel, s velünk mi lesz, az a jövendő muzsikája, azt mindenesetre majd elmondhatjuk: az ESA elnöke magyar származású.