Soros elment Brüsszelből, de otthagyta hű civiljeit

Hírek
„Nem az én nevemben” jelmondattal kezdtek kampányba civilek Belgiumban, mert nem értenek egyet a kormány bevándorláspolitikájával. Amikor 2014. május 24-én 4 embert mészároltak le a brüsszeli Zsidó Múzeumnál, amikor 2016. március 22-én 32-vel végeztek a repülőtéren és a metróban, akkor lapítottak, s nem sikoltották a világba: Nem az én nevemben!  

Brüsszelt nem kizárólag Európa fővárosaként, de az európai dzsihadista ideológia melegágyaként, s dzsihadista toborzóközpontként egyaránt emlegetik. Nem alaptalanul, amennyiben ott a legmagasabb az Európát fenyegető dzsihadisták száma. Elfogadhatjuk ezt tényként, lévén Brüsszelben ügyködik a világ legtöbb titkosszolgálata, már a belgán kívül, mivel a NATO székhelye, valamint az Európai Bizottságé, az EU Tanácsáé, s otthona a bizottsági üléseknek. És ugye, az nem titok, hogy a diplomácia karöltve ténykedik a hírszerzéssel. Ennek ellenére mégis robbantak a bombák. Ja, mivel a szolgálatok versengenek egymással, jelentősen megkeserítve a belga titkosszolgák mindennapjait.

A civilek sápítozásából kiderült, 150 ezer hivatalos papíroknak híját látó ember él az országban. E szám megközelíti a 176 ezernyi fővárosiét, s több mint tíz százaléka a 11 millió honpolgárnak.Ha hihetünk a civileknek. Én hiszek. És azonnal megkérdezem: honnan veszik ezt a szép kerek számot? Honnan tudják, hány illegális migráns tartózkodik Belgiumban? Ha ilyen ügyesen felkutatták és összeszámolták őket, netán nem kellett volna jelenteniük az illetékeseknek: „ő, itt Ali, Szíriából menekült, vadonatúj Nike cipőben, sajnos csak pastu nyelven ért, a szírt nem beszéli”.

Az állampolgári jogot felülírja a civilség? Szerintük feljelenteni 150 ezer illegális migránst, embertelen cselekedet. Ők pedig védik az ártatlanokat a gaz kormánytól, amelynek – mint állítják falragaszaikon, szórólapjaikon – „egyetlen célja a bevándorlók eltüntetése, azáltal hogy kitoloncolják vagy láthatatlanná teszik őket”. Egy nagyvárosnyi embertömeget. Meg kell bizony védeni nyomorultakat, mert a gaz hatóságok – mondják – gyerekeket és ártatlanokat tartanak fogva, ráadásul új zárt központ építését tervezik. Nyilván kerítéssel. Márpedig a kerítés szó hallatán az aktivistákat kitöri a frász.

És itt elérkeztünk a lényeghez! Mert kiket ver a ragya, ha kerítést lát? Azt tudjuk, hogy nálunk mindenekelőtt az Amnesty Internatinalt, a TASZ-t, a Magyar Helsinki Bizottságot, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületet. Ki támogatja ezeket az NGO-kat?

Nem akarok kitolni a belgákkal, de örülnék, ha Soros Brüsszelbe költöztetné szervezeteit, aktivistáival és alkalmazottaival együtt. Nagyon úgy fest, már el is kezdtek arrafelé migrálni.

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink