Soros álciviljei: Hazudd magad kereszténynek, így könnyebb lesz Európába jutni!

Hírek
Hang- és videofelvételek is bizonyítják, hogy az amerikai tőzsdespekuláns kiképzett emberei hogyan pörgetik a migránsbizniszt: hasznos tanácsokkal (értsd: hazugságra tanítják a bevándorlókat) látják el az Európába tartó tömegeket – számol be az esetről az Origo.

Egy kanadai jobboldali aktivista osztotta meg az Advocates Abroad „civil" szervezet embereinek okítását. A Lauren Southern által közzétett videóban Ariel Ricket, Soros egyik embere tanítja meg csalni és hazudni a migránsokat.

– Hazudd magad kereszténynek, így elnyered az ortodoxok bizalmát!

– Sírj, az meghatja a határőröket!

Ezen kívül még azt is megmutatják a migránsoknak, hogyan imádkoznak, hogy üldözött kereszténynek adhassák el magukat. Soros kitartottja balfékeknek és idiótáknak nevezi az Európai Menekültügyi Támogatási Hivatal embereit. Szavai szerint nagyon könnyű őket becsapni.

Ezek a „derék” civilszervezetek mind-mind Sorostól kapják a pénzüket, az Open Society Foundation révén a legtöbbször.

Soros György emberei tehát hazudni tanítják a migránsokat, akik tömegével érkeznek Európa déli határaihoz. Az uniós döntéshozók impotensek, a politikai korrektség hálójában vergődnek, vagy anyagi érdekük fűződik a bevándorlás pörgetéséhez. Egyik rosszabb, mint a másik.

Borítókép: MTI/EPA/EFE/Luis Villalobos

Ezek is érdekelhetnek

További híreink