Simicska egy bandatag szintjére süllyedt

Hírek
A Jobbik-szponzor Simicska Lajos ismét látványos köztéri műalkotást hagyott maga után. Ezúttal nem a saját, hanem a kormány plakáthelyeit graffitizte össze, a tőle megszokott jelmondattal. Ráadásul még egy képet is megörökített, amelyen mint egy igazi bandatag, büszkén pózol az összefújt tábla előtt.  

Csekély ismerettel rendelkezem Los Angeles bandáinak témakörében – amivel mégis, azt filmekből és videojátékokból merítettem -, de ha jól tudom, körükben a graffitizés a területmegjelölés egyik formája.

Simicska először csak a saját plakáthelyeit jelölte meg, de most arra vállalkozott, hogy a kormányhirdetéseket is összefirkálja. Csak nem bandaháborút akar provokálni ezzel?

Ha így van, akkor lehet, hogy az üzletember is túl sokat videojátékozott mostanság. Kis esélyt látok arra, hogy a magyar kormány tagjai nyitott tetejű lowriderekből, kiskaliberű automata fegyverekkel kilövöldözve próbálnák megbosszulni ezt a “komoly” sérelmet.

Simicska ezekkel az akciókkal rendszeresen olyan arénába lép, ahol a kutya se akar vele megküzdeni, de legalább mindenki jól szórakozik.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink