Riadót fújt a genderlobbi, mert egy kutatás bemutatta a valóságot

Hírek
Randiznál egy transznemű férfivel/ nővel, vagy sem? – tették fel a kérdést egy amerikai közvélemény-kutatás során. A megkérdezettek hatalmas többsége azt válaszolta, hogy nem. Az eredmény láttán pedig egy LMBTQ-portál azonnal transzfóbiát kiált.

Pedig nincs többről szó, minthogy a megkérdezettek nagy része tisztában van szexuális irányultságával. Nem sértegettek senkit, nem rekesztettek ki senkit, hanem egy eldöntendő kérdésre feleltek. Saját ízlésük szerint. De mindez a Them.us portál szerint sértő, kirekesztő és egyenesen undorító.

Mert mekkora katasztrófa az, hogy egy pasi felmeri vállalni, hogy egy nővel randizna, de egy transznemű nővel nem. Illetve fordítva. A tanulmányban szó sincs a továbbiakban arról, hogy miért nem létesítene kapcsolatot egy hetero egy transzneművel, ahogy arról sem, hogy mit gondolnak róla. De mint látjuk, így működik a genderlobbi. Amint van egy értelmes és tudományos kutatás a témában, és nem olyan eredmény születik, ami a saját szájízüknek megfelel, akkor jöhet a támadás, a társadalom kritizálása és a sápítozás.

A közvélemény-kutatásban 958-an vettek részt. Ebből 951-en ciszneműek (azok, akik a biológiai nemükkel azonosulnak) és 7-en transzneműek. Reprezentatív kutatás lévén láthatjuk, mekkora a valódi aránya a társadalomban a transzneműeknek. Ahogy azt is, hogy ehhez képest mennyivel hangosabbak és agresszívebbek.

Borítófotó: pestisracok.hu

Ezek is érdekelhetnek

További híreink