Rendszeresen stabil eredményeket mutat fel a Telekom

Hírek
A vállalat szerint lényeges piaci változás nem történt az első negyedévben, de felkészültek a verseny erősödésére, az új szereplők megjelenésére.

Negyedévről-negyedévre stabilan jól teljesít a Telekom, a 2019-re vállalt terveket a menedzsment a cég minden piacán vállalhatónak tartja – mondta Szabó János gazdasági vezérigazgató-helyettes a Magyar Telekom Nyrt. első negyedéves eredményeit értékelő sajtóbeszélgetésén.

Kiemelte: lényeges piaci változás nem történt az első negyedévben, de felkészültek a verseny erősödésére, az új szereplők megjelenésére. "A rendszerintegrációs (RI) és IT-bevételekre hatással lesz, hogy megjelent egy erős piaci szereplő ezen a piacon, a közbeszerzési piaci részesedés csökkenésével számoltak" – tette hozzá, jelezve, az 5G hálózat elindulásáról nehéz még bármit mondani, várják a tenderkiírást.

 

Borítófotó: Horváth György, a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futás férfi félmaraton versenyének győztese átszakítja a célszalagot a Margitszigeten 2019. április 14-én. (MTI/Mónus Márton)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink