Az ország összes településén ott lesz a Magyar Posta

Hírek vg

A Magyar Posta Zrt. hosszú távú célja az, hogy szolgáltatásai az ország minden pontján elérhetők legyenek – jelentette be a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója, Balczó Barnabás abból az alkalomból, hogy a társaság átadta az ötszázadik MPL csomagautomatáját a fővárosi Etele Plaza épületében. Az új automata a korábbiaktól eltérő arculatú, végleges formájáról 55 ezer közönségszavazat alapján döntött a társaság.

Az elnök-vezérigazgató felidézte, hogy az elmúlt négy évben évente átlagosan 18 százalékkal bővül a hazai házon kívüli csomagszolgáltatás forgalma.

Az általa vezetett társaság az elsők között ismerte fel az épületen kívüli csomagfeladás és -átvétel iránti keresletet, ennek is köszönhető, hogy már az ötszázadik csomagautomata átadásánál tart. Az MPL feliratú berendezéseket országszerte egyenletesen, ezen belül a lakossági igényekhez igazítva helyezi ki. Népszerűbb, praktikus helyszínek értelemszerűen az üzletek, áruházak, benzinkutak, közlekedési csomópontok. A jövő év végig további 150 automata elhelyezése szerepel a tervekben.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

Címlapkép: Vémi Zoltán / Világgazdaság

Ezek is érdekelhetnek

További híreink