Pontosítson Soros szóvivője!

Hírek
Soros György szóvivője azt is megmagyarázhatná, hogy főnöke miért támogatja azokat a bevándorlókat, akik Európa biztonságát és az itt élő zsidóságot is egyszerre fenyegetik.  

“Soros jelenlegi álláspontja a migrációról az, hogy a nemzetközi közösségnek több támogatást kellene biztosítania a fejlődő országoknak, amelyek jelenleg a menekültek 89 százalékának adnak otthont, és hogy Európának át kellene vennie ezektől az országoktól néhány százezer átvilágított menekültet egy rendezett ellenőrzési és áttelepítési folyamat keretében – próbált pontosítani a szóvivő. “ Ezt írta ma a hvg.hu, idézve Soros György alkalmazottja, Michael Vachon füstölgését a hazai kormányzati Sorsos-plakátok miatt. Nagyon fontos és pontos leírás a balliberális lap minősítése, miszerint Vachon “próbált pontosítani”. Ez is bizonyítja, hogy a magyar nyelv kimeríthetetlenül gazdag az árnyalásban, az érzelmi utalásokban, mert a szóvivő ezzel tényleg csak törekedett a pontosításra, de a sorok között az érzékelhető, hogy ez a lap szerint sem nem nagyon sikerült neki.

De hogy is sikerült volna? Hiszen Soros már többször egyértelműen kiállt a bevándorlás mellett, amelyben nagy lehetőséget lát.

Az üzletember 2015 szeptemberében a Project-Syndicate oldalán hírhedt hat pontjában azt javasolta, az Európai Uniónak évente legalább egymillió menekült befogadására kell felkészülnie, ennek költségei megoszlanának a tagállamok között, valamint a pénz fedezetének előteremtésére kibocsátanának egy közös európai kötvényt is. Minden menekültnek 15 ezer euró járna az első két év kiadásainak finanszírozására. Kétségkívül beszélt az Európán kívüli migránstáborok megerősítéséről is, de szerinte a bevándorlók letelepítésén túl ezt is az uniós állampolgároknak kellene fizetniük. Az esetenként többmilliós lélekszámú táborokat ugyanis Brüsszel ellenőrzése alá vonná.

Tehát a magyar kormány Soros-plakátjai a valós tényekre hívják fel a figyelmet. Semmilyen antiszemita üzenetet nem fogalmaz meg a kampány, épp ellenkezőleg: ez a politika épp az európai zsidóság védelmét is szolgálja. Nem az antiszemitizmus ellen küzdő Orbán Viktor és kormánya, hanem a muszlim migrációban lehetőséget látó Soros politikája jelent veszélyt az európai zsidóságra. Elég csak a franciaországi zsidóellenes arab támadásokra utalnunk, és arra, hogy az ottani zsidók szinte menekülnek szülőhazájukból. Amennyiben néhány évtizeden belül az iszlám megerősödne Európában, bizonyosan nem csak ők fognak csomagolni.

Kíváncsian várom, hogy ezeket az összefüggéseket mikor és hogy próbálja majd pontosítani Soros György, vagy épp a szóvivője. Nehezen fog menni.

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink