Papp Réka Kinga és Gulyás Márton is a Soros-terv részei

Hírek
Noha a Soros-terv komoly dolog, azért akadnak szánakozó mosolyra ingerlő szereplői. Amolyan vadhajtások, amelyeket az agg filantróp, emberbarátságból nem metszeget le, hagyja azokat elhalni.  

A Szélsőközép című, egykori rádióműsor online változatában, Puzsér Róbert elárulta, hogy Papp Réka Kinga és Gulyás Márton ajánlatot kaptak egy üzletembertől, aki ad 20 millió forintot, ha ők szereznek még ugyanannyit – mert ennyi kell egy évre „a slejmre és a felesre”. Majd következett a lényeg: ezt megszerezték Soros Györgytől, ebből készítik videósorozatukat. A kiszivárogtatás meg nem nevezett informátortól ered. Így akár alternatív hírlapi kacsának is titulálhatnánk az elhangzottakat, ám a két provokátort és a spekulánst már több alkalommal hírbe hozták.

Például, amikor a George bácsi szponzorálta MígSzol, Gulyással és Juhász Péterrel a különítmény élén Röszkére masírozott, kerítésbontó főpróbára. Vagy midőn Paprika Kinga egykori mozgalmár barátnője elárulta, hogy – nem idézném szó szerint, inkább körülírom – PRK Soros nemiszervén ajkával csüng.

Nem kívánom a két kitartottat kirángatni az ellenzéki posványból, felemelve őket a polgári beszédtérbe, de muszáj megfejteni, mire kellenek a tervezőnek? Mert egy magára valamit is adó bizniszman pénzéért, azért a 20 milláért elvár valamit.

Árulkodók a zsebforradalmárok elszólásnak álcázott kiszólásai. Ezek fellebbentik az Európai Parlament Soros frakciója szajkózta szolidaritás valódi jelentését.

Paprika Kinga: „Európa iszlám lesz, és akkó mi van?”

E hátborzongató butaságnak tetsző mondat – mert PRK ennyire azért nem buta talán – pokoli vízió körvonalait sejteti, egy európai kalifátusét, amelyben a tetőtől talpig becsomagolt Papp Réka Kinga majd csak kussolhat a burka alatt, ha nem akarja, hogy megkövezzék.

Gulyás Márton: „Fel kell készülni a blokádokra, épületfoglalásokra.”

Az lesz csak a pazar világ: a no-go zónákban tombol a saría, az utcákat pedig a liberálmensevikek dúlják fel. Egészen addig, amíg Gulyás választani kényszerül: vagy csatlakozik az iszlám harcosokhoz, vagy megkövezik.

Vélhetően ez a pokoli világ lenne a Soros-féle nyílt társadalom. Megteremtéséhez pedig kellenek a feláldozhatók. Papp Réka Kinga és Gulyás Márton még nem tudják, hogy nevük bizony a feláldozhatók rubrikában szerepel a Soros-tervben.

Borítófotó: Wikipedia

Ezek is érdekelhetnek

További híreink