Pajor Tamás: A világ korszakváltás előtt áll

Hírek
Pajor Tamás, a Neurotic nevű zenekar volt frontembere a Figyelőnek adott interjújában kifejtette: az Európára leselkedő egyik legnagyobb veszély az iszlám terjedése, a politikai elitnek pedig vissza kellene térni Európa eredeti, zsidó-keresztény gyökereihez.

Pajor, aki 1987-ben lépett be a Hit Gyülekezetébe, melynek ma prédikátora a Figyelőnek beszélt a keresztény kultúra fontosságáról, aktuálpolitikai kérdésekről, a gender-ügyről és számos más, fontos témáról.

A zenész szerint az iszlám térnyerése annak köszönhető, hogy az európai politikai elit elhibázott toleranciafelfogása szerint csak az iszlámmal kapcsolatban toleráns, míg az iszlám egyáltalán nem elfogadó más vallások irányába. A politikai elit viszont nem teherviselője a migrációnak, annak következményeit az egyszerű emberek szenvedik el.

Pajor szerint nevetséges vád, hogy a magyar kormány antiszemita lenne, mert nem ért egyet Soros György elképzeléseivel. Soros abban emblematikus, hogy miközben a demokratikus értékek védelmezőjeként tünteti fel magát, ő maga nem választott vezetőként, hanem pénzügyi eszközökkel és alapítványokon keresztül manipulál
országokat" – fogalmazott Pajor Tamás.

A teljes interjú a Figyelő augusztus 30-án megjelent számában olvasható.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink