Ötödik sebességbe kapcsolt az ellenzéki fake news gyár

Hírek
Alkohollal és pénzzel vettek rá nehéz sorsú embereket a 24.hu újságírói, hogy terhelő vallomást tegyenek a csepeli vagyonőrökre. Mint ismert, a balliberális médiát bejárta a hír, hogy a városrész alkalmazottai hajléktalanokat vertek. Ezek szerint ez hazugság volt – írja az Origo.

Az érintett önkormányzat közleményben tájékoztatta a portál szerkesztőségét, hogy bizonyíthatóan pénzt, és minden jel szerint alkoholt is adtak a 24.hu újságírói cserébe azért, hogy a csepeli sétáló utcában időző hajléktalanok és alkoholisták az önkormányzat vagyonőreit veréssel, durva fellépéssel vádolják.

A csepeli önkormányzat kiemelte, hogy a kerület sétáló utcájában az italozó életmódot folytató, kéregető és olykor kötözködő, verekedő személyek miatt évek óta elviselhetetlen állapotok uralkodnak.

Hozzátették, hogy egyetlen egy olyan esetről sem tudnak, amikor a vagyonőrök bárkit megvertek volna. Az önkormányzat személy szerint megnevezte Szabó Szabolcs, korábbi együttes, most már független parlamenti honatyát, és Bangóné Borbély Ildikó szocialista parlamenti képviselőt, akik a cikk nyomán támadták a városvezetést, politikai haszonszerzés miatt. 

Az alkohollal embereket lefizető és álhír-terjesztő 24.hu „újságíró” ezúttal sem jártak sikerrel. A fake news gyár dübörög, ahogy a Gyurcsányék a Parlament előtt. A politikai haszonért semmi sem drága. Főleg az alkohol nem.

Borítófotó: illusztráció (MTI Fotó: Balogh Zoltán)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink