Összeültek Brüsszelben a rátóti legények

Hírek
A napokban ülésezik Brüsszelben a Together. Ez valami remek! De mi az ördög az a Together? Nos, magukat progresszív politikai családnak hirdető, ballibsi EU-s képviselők brancsa. Ejha! A távárisok megkísérlik megmenteni Európát. Európa alatt ők nem földrészt, nem kultúrát értenek, hanem az USE-t, a United States of Europe-t, az Európai Egyesült Államokat. Ezen rémálmuk megmentésén fáradoznak together, vagyis együtt.

Hazánk is érintett e mentőakcióban, amennyiben Niedermüller Péter, DK-s uniós képviselő a Together tagja. És nem mellesleg, az Európai Parlament terrorellenes különbizottságának szintjén.

Megfelelő ember, a megfelelő feladatra. A képviselő két hónappal a barcelonai sétálóutcán furgonnal elkövetett merénylet előtt kijelentette: nincs összefüggés a migráció és a terrorizmus között. Mivel erről a marokkói származású elkövetőt nem értesítették, ő bőszen allahuakbarozott a mészárláskor. Az előrelátó Niedermüller azt is hozzátette: nem tart terrortámadástól egyetlen európai fővárosban sem. Vélhetőleg kifinomult jóstehetségére tekintettel válogatták be a terrorellenes különbizottságba.

Persze előfordulhat, hogy a DK-s képviselőt egyszerűen félreinformálták az általa olvasott újságok, már azok, amelyek betartják az Unió támogatta Recpect Words projekt vaskos eligazítását. Abban ugyanis efféle jó tanácsok olvashatók: nem szerencsés a terrorizmust és a migrációt együtt emlegetni, ugyanis a kettőnek nincs köze egymáshoz, amúgy is vissza kellene szorítani a bevándorlók elkövette bűncselekményekről beszámoló cikkeket.

Felteszem, mivel Niedermüller úr a píszi újságokat böngészi, azért torzult szinte vakbuzgó hitté azon meggyőződés, amelynek egy terrorellenes intézkedésekről szóló vitában adott hangot: a terrorizmust falakkal, mind szigorúbb törvényekkel, tagállami különutakkal, újabb és újabb bizottságokkal nem lehet feltartóztatni. (Még jó, hogy ő is egy különbizottságban üldögél…) Mindezek helyett közös, átfogó programokkal kell meggátolni a radikalizálódást.

Jó kis közös programot lehetne fabrikálni a Recpect Words javaslataiból, amelyek közt még ilyenek szerepelnek: ne említsék meg a migránsok vallását és származását, az illegális jelzőt ne használják a törvénytelen határátlépőkre sem. Vagyis homokba dugott fejjel tájékoztassuk félre a közvéleményt. Ha sokáig sulykoljuk, csak elhiszik a népek, csak nem hisznek végre a saját szemüknek.

Mindenképpen a legjobb megoldás brüsszeli irodákban összeülni és programokat fabrikálni, amikor ég a ház. Úgy a rátótiak módjára: „Béláim, az Úrban! Na, akkor gondolkodjunk!" Gondolkodtak hát a jó rátótiak, s kiókumlálták, úgy fogják ki a békát a tóból, hogy kimerik a vizet, az alján pedig ott marad a jószág, a víznek meg ásnak egy akkora gödröt, mint a tó.

Niedermüller Péter, DK-alelnök a vele együtt gondolkodókkal, rátóti módra kisütötte: bontsuk le azt a csúnya, csúnya kerítést – tudják, ott a déli határon –, mert mégsem helyénvaló, hogy a nem mondjuk, nem tudjuk milyen vallású, milyen származású, nem terrorista migránsok más országokba kényszerüljenek “menekülni” Magyarország helyett. Ennek szellemében a Niedermüller-terv: bontsuk le a kerítést, amely a schengeni övezetet hivatott, a szerződésnek megfelelően védeni, s a történelmi hagyományokat követve, testünkkel óvjuk meg az USE híveket, legalább 150 évig, a George Soros javasolta népességpótlóktól.

Javaslom, ha már a Together összeült, hallgassanak Niedermüller úrra, aki bizonnyal számos hasznos praktikával szolgál majd.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink