Ön is hazafi? Egyesek szerint ezért jár a verés

Hírek
Brutálisan elbántak a szélsőbalosok az Identitárius Generáció brit szárnyának egyik vezetőjével.  

Tom Duprét a múlt héten maszkos támadók brutálisan összeverték – szúrta ki a 888. A támadásért a szélsőbaloldali Antifa vállalta a felelősséget.

A portál szerint Duprét hátulról ütötték fejbe, miközben az utcán sétált. Az ütés erejétől megbicsaklott és teljes erővel lefejelt egy lámpaoszlopot, ennek következtében felszakadt a szemöldökénél a bőr, eszméletét vesztette. A szélsőbaloldali csoport a Twitteren dicsekedett el a “bátor” cselekedettel. Büszkén vállalták, hogy a földön fekvő eszméletlen Duprét jól meg is rugdosták.

Nemrég a leghíresebb brit jobboldali fenegyereket, Tommy Robinsont is megtámadta a szélsőbalos Antifa egy parkolóban, hasonlóan bátor módon: túlerővel, arcukat maszkkal takarva. Persze Robinson nem adta könnyen magát, és végül sikerült is valahogy kikeverednie az őt ütlegelő tömegből, szépen viszonozva a kapottakat. 

A történteket még érdekesebbé teszi, hogy Robinsont csupa fehér fazon akarta elverni, majd mikor nem tudtak komolyabb kárt tenni a nácinak és rasszistának bélyegzett aktivistában, inkább leléptek. Ekkor pár fiatal fekete srác, akik végignézték a helyszínen az egészet, elismerésüket fejezték ki Robinsonnak.

Egy bosszantó adalék mindehhez: azóta Tommy Robinsont gyorsított eljárásban tizenhárom hónapra ítélték, mert tudósítani akart egy muszlim bűnbanda tárgyalásáról, ami a hatóságok szerint uszításnak és a köznyugalom megzavarásának minősült. Az őt és Duprét megtámadók viszont minden bizonnyal máig szabadlábon garázdálkodhatnak.

Borítófotó: képünk csak illusztráció!

Ezek is érdekelhetnek

További híreink