Nyílt politikai támadást indított Magyarország ellen egy Soros-szervezet

Hírek
#ExpelFidesz – ezt a szlogent találta ki egy "jogvédő" szervezet, hogy kizárassa a Fideszt az Európai Néppártból. A Human Rights Watch (HRW) Soros György egyik leginkább kitartott NGO-ja, akik mindig azt hangsúlyozzák, hogy nem politizálnak. Akkor hogyan is lehet az, hogy aktív politikai kampányt folytatnak?

Annak ellenére, hogy a Soros-hálózat tagjai folyamatosan tagadják politikai tevékenységüket, folyton előkerülnek a bizonyítékok az ellenkezőjéről. Elég csak Dénes Balázsra, a Liberties Union for Europe vezetőjére gondolnunk, aki annak rendje és módja szerint füstös szobákban próbált Magyarország ellen hangolni európai politikusokat. Most a nyilvánosságot használva támad a rendszer.

A HRW németországi és regionális igazgatója kézjegyeivel ellátott kiáltvány nemcsak a Fidesz-t támadja, hanem Angela Merkel, a CDU-t és CSU-t, valamint az egész Néppártot is. Sőt, Soros pénzén egy egész kampányt indítanak ezzel a szlogennel. Szimplán azért, mert ők úgy vélik, hogy nem tesznek eleget az Orbán vezette Fidesz "túlkapásai" ellen. 

Állítólagos hibákat is felsoroltak, mint gazdájuk, Soros György démonizálása, de még lapunk munkássága mellett sem mentek el szó nélkül. Természetesen a 444 csapata örömest hozta le a hírt, persze arról megfeledkezve, hogy a listázást ők már sokkal korábban elkezdték. Mindenesetre fájó pont lehet nekik, hogy vannak még olyan emberek, akik nem tűrik, hogy a hátuk mögött, alattomos módon döntesenek jövőjükről bizonyos világpolgárok.

Borítófotó: MTI/EP/Philippe Buissin

Ezek is érdekelhetnek

További híreink