Nocsak, Mutti eddig letagadta, most meg beismerte a no-go zónák létezését!

Hírek
Annyira kapaszkodik Merkel Mutti a léket kapott Németország nevű migránsmentő hajó kormányába, hogy még a feszt lehazudott igazságot is beismerte. Ezt találta mondani az eleddig hivatalosan nem létezett no-go zónákról: „Igenis léteznek ilyen helyek, ezeket a nevükön kell neveznünk, és tennünk valamit ellenük.”

Jelzem, egyszer már elkottyintotta ezt a néni, de zárt körben, a tavaly év végi nürnbergi CSU kongresszuson. Most azonban, a no-go zónákhoz hasonlóan nem létező világhatalom, a maga szócsövét, az RTL-t kínálta fel az igazságbeszédhez. És, miként olvashattuk, ottan azt is mondotta a kancellár, hogy tenni kell ellenük valamit. Vajon mire gondolt? Mert hát, ugye, nem hívatlan vendégek lakják le az egykor szebb napokat megélt városrészeket, hisz Mutti invitálta őket szívélyesen. Vélhetően nem a magyar népdal megénekelte megoldás járt a fejében, amely szerint

Eddig vendég jót mulattál,
Hanem most már indulhatnál.
Szaladj gazda kapjál botra,
A vendéget indítsd útra!

Mindenesetre nem totojázhat sokat, ugyanis szeretett népe kisvártatva kezébe ragadja az igazságszolgáltatást, magyarul, botra kap.

S ha már a nép keze ügyében ott a bot, a kancellár pedig beismerte a no-go-kat, tán a népnek kéne mondani, hogy Go, Mutti! Go! Mert a világhatalom kesztyűsbábjává lett Merkel áll a rend útjában, hogy no-go-k, újra élhető zónák, Németország pedig nemzetállam lehessen.

Borítófotó: Angela Merkel német kancellár, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke a párt rendkívüli kongresszusán Berlinben 2018. február 26-án. A kongresszuson a résztvevők várhatóan döntenek a kormánykoalíciós megállapodásról, és főtitkárt választanak. (MTI/EPA/Clemens Bilan)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink