Nincs mese, migráns erőszakolt Magyarországon

Hírek

Amennyiben Magyarországon, a migránsbűnözés szempontjából egyik legbiztonságosabb országban egy bevándorló megerőszakol egy fiatal lányt, akkor elképzelni is ijesztő, mi mehet a no-go zónáktól hemzsegő, egykori jóléti, ma jobb létre szenderülő nyugat-európai államokban. Pedig bölcs ellenzéki hon- és európaatyáink/anyáink három esztendeje fújják veszettül, a valóságtól független, inkább Sorostól függő sajtójukban, hogy nálunk senki sem látott még migránst vidéken, a kormány hazug kampányával riogatja a jónépet.

A magát 18 esztendősnek, s menekültnek valló afgán (pastu vagy tandzsik) vélhetőleg úgy morfondírozott, mint a magországokban héderező mozlim testvérei, azaz azért hordanak a nők rövid szoknyát, mert ezzel szexre szólítják fel a jámbor igazhitűt. Nos, kedves liberálmensevikek, ilyen nagyon óhajtanak beilleszkedni a más vallású, más kultúrájú, más nyelvű, bajban lévő hazájukból a jólét reményében meglépő embertársaink. Mint ez a Sarhadi Bilal Ahmad. Ez, amelyik hajnalban egy kebabozó mellékhelyiségébe betérő fiatal lányt megerőszakolt. Mert ugye, rövid volt a szoknya…

A Bilal jelent temperamentumost, illetve barátot egyaránt. Bizonnyal odaát így barátkozik egy temperamentumos mohamedán. Odaát, a kulturális szakadék másik partján. Nem nagyon látok olyan hídverőt, aki a jó széles szurdok fölé hidat tudna emelni, főleg, ha a túlfelén minduntalan lángba borítják a pilléreket.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink