Nemet váltó tüntetők

Hírek
Igaza lett Fletónak. „Lehet tüntetni a Parlament előtt, előbb-utóbb megunják, hazamennek.” Persze, nem unták meg, valahogy ez a verőfényes – mondhatni: igazi tünti idő – hétvége kimaradt. Úgy gondolták, most nincsen keresztény ünnep, majd jövő héten, pünkösdkor. Mekkorát tévedtek!  

Ugyanis Urunk mennybemenetelét ünnepeljük. Ez, bizonnyal nem szerepel a gender naptárban. Végül is mindössze a világ sorsát meghatározó, valaha történt, egyik legnagyobb esemény zajlott húsvét után 40 nappal. Pedig Jézus igencsak értelmezhető genderelméletileg: isten is, ember is, no és megváltó.

Figyelve a tüntizőket, egyre kevesebb lett a férfi és a nő. Már azt hittem, fogyatkoznak (megunják, hazamennek), de nem. Nemet váltottak.

No, nem mindenki, mert sokakat mindegyik megmozduláson felismerhettünk. A többség azonban igen. Nemváltásukkal igyekeztek összezavarnia a szemlélőt, azt a látszatot keltve, hogy tüntiről tüntire mások vonulnak, buliznak, ordítanak, mocskolódnak, fenyegetőznek. Kiment valaki csinos lányként, de legközelebb, mint agresszív vonult fel. Az agresszív az a gender nem, amelyik küllemre nő, azonban megnyilvánulásaiban férfi. Vagy értelmes arcú srácként jelent meg, ám crossdresser lett belőle, azaz női ruhát öltött. Netán ennek az ellentettje, amikor lányból Drag Queen vált. Az igazán képzett mozgalmárok azonban pángenderekként agitáltak a sokaságban. A pángender több genderitást hordoz magában.

Ez olvasva is zavaros, persze, hogy összezavarták a szemlélődőket. De nem csak őket. Magukat is. Elindultak tüntetőkként, s hazaérkeznek diákként, mert neki kell ülni a tankönyveknek, kezdődik ugyanis a vizsgaidőszak a CEU-n.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink