Nem sajnálta a pénzt Ronaldóért a Manchester

Hírek MTI / Figyelo.hu
Az ötszörös aranylabdás visszatérését múlt pénteken jelentették be az angolok.

A Juventus kedden bejelentette, hogy 15 millió eurót kapott a Manchester Unitedtől a portugál futballsztárért, Cristiano Ronaldóért, de ez az összeg – bizonyos feltételek teljesülése esetén – nyolcmillióval nőhet.

Az ötszörös aranylabdás, 36 éves játékos átigazolását pénteken jelentették be a felek, akkor azonban nem közölték az üzlet anyagi részleteit.

Ronaldót egy évig még szerződés kötötte a torinóiakhoz.

A portugál válogatottal 2016-ban Európa-bajnok futballista 2003 nyarán, a Sporting Lisboától szerződött először az MU-hoz, amellyel 2009-ig nyolc trófeát – közte 2008-ban Bajnokok Ligáját – nyert. A támadó pályafutása első aranylabdáját 2008-ban, a Manchester United játékosaként nyerte, aztán 2009-ben akkor világrekordot jelentő 94 millió eurós összegért igazolt a Real Madridhoz. A Juventushoz három éve szerződött 100 millió euróért.

A 179-szeres portugál válogatott futballista a Premier League-ben 196 meccsen 84 gólt szerzett.

Sok cég profitál az olimpiából

(Borítókép: Karton Cristiano Ronaldo-t tartanak a Manchester United szurkolói a Wolverhampton Wanderers és a Manchester United angol labdarúgó -mérkőzésén, a Molineux stadionban, Wolverhamptonban, Közép -Angliában, 2021. augusztus 29 -én. (Oli SCARFF, Europress/AFP)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink