Neidermüller Péter az Európai Egyesült Államok képviselője

Hírek

Egységet tanúsítottak az országgyűlési képviselők abban, hogy nem tapsolták meg Gyurcsány Ferencet, szemben az összes többi frakcióvezetővel, a parlament alakulóülésén. Ez a sorsa a reggel, meg éjjel, meg este hazudozóknak, a szemkilövetőknek, a k… országot tönkretevőknek. Akik képtelenek abbahagyni önmaguk és megbízóik képviseletét. Fletó randán beégett, de akadnak neki magyar hangjai többen: Vadai Ágnes, Molnár Csaba, Varju László, Gréczy Zsolt és a brüsszeli portánál Niedermüller Péter.

Niedermüller európai parlamenti képviselő, maga is migráns, mivel külföldön kényszerült munkát vállalni, amiért őszintén átéli a déli határkerítésen fönnakadtak sorsát, ezért arról sajtótájékoztatott, hogy kerítésekkel, elzárásokkal és egyéb kirekesztő intézkedésekkel nem lehet megállítani a migrációt. A tömeges népvándorlást nemzetállami keretek közt képtelenség megoldani. Nyitott, szabad, befogadó európai társadalomra lenne szükség. (Nyitott társadalomra… Hol is hallottam ezt?)

Mondhatom, Neidermüller úr jókora spätben leledzik. Emberünk figyelme átsiklott afelett, hogy lezajlott egy országgyűlési választás, ahol a Fidesz-KDNP ismét, harmadszorra is kétharmaddal nyert. Az ő oldala volt szíves azt harsogni: gyűlöletkampánnyal, amely során mindenkit megfélemlítettek a migránsválsággal. Ha a migránsválság általuk vallott megoldását ilyen mértékben elutasítják a magyar választópolgárok, akkor mi az ördögnek elővenni a régi, hamisra fújt sípot? Talán mert ő az új Európát, a föderálisnak vizionáltat képviseli? Talán mert onnan kapja a fizetését? Talán mert tele az alsónemű a jövő évi uniós választások miatt? Talán mert ez Fletó véleménye?

 

Ezek is érdekelhetnek

További anyagaink