Négy szállodába nevezett ki új igazgatót az Accor

Hírek figyelő.hu
Az Accor, a világ vezető szállodaipari csoportja négy budapesti – két ibis és két ibis Styles – hotelbe nevezett ki új igazgatókat.

Szeptembertől Járvás-Hal Nikoletta klaszter szállodaigazgatóként vezeti a Rákóczi úti ibis Styles Budapest Center és az Akácfa utcában lévő ibis Budapest City hoteleket. A szakember széleskörű tapasztalattal rendelkezik a szállodaüzemeltetésben. 13 évet töltött a Mellow Mood Hotelsnél különböző pozíciókban, először három belvárosi dizájnhotel klaszter értékesítési igazgatójaként, a Cosmo City Hotel & Estilo Fashion Hotel szállodaigazgatójaként, majd 2016-tól a Buddha-Bar Hotel – Budapest Klotild Palace vezetőjeként. Idén szülési szabadsága után tíz budapesti szálloda és két étterem minőségbiztosítási vezetőjeként tért vissza a csoporthoz – innen érkezik az ibis Styles Budapest Center és ibis Budapest City élére. Járvás-Hal Nikoletta 2008-ban a BGE Kereskedelmi, Vendéglátó- és Idegenforgalmi Karán szerzett szálloda- és turizmusmenedzsment szakos diplomát. 2014-ben elnyerte „Az Év Fiatal Szállodása” díját.

Szeptembertől Motrinecz Tamás a Soroksári úti ibis Styles Budapest City hotel szállodaigazgatója. A szakember 2005-ben csatlakozott az Accorhoz, ahol az évek során változatos szerepeket betöltve – többek közt rezerváció menedzserként és szállodaigazgató-helyettesként – ismerte meg az ibis, az ibis Styles és a Mercure márkákat. Mostani kinevezését megelőzően, 2019-től az ibis Styles Budapest Centert vezette szállodaigazgatóként.

A Hősök terénél elhelyezkedő ibis Budapest Heroes Square hotel szállodaigazgatója októbertől Viglási Roland lesz. Roland több mint tizenöt éve csatlakozott az Accorhoz, azóta fokozatosan építi karrierjét, és ezalatt sokrétű tapasztalatot szerzett az ibis, az ibis Styles és a Mercure márkákkal. Karrierje legutóbbi állomásaként az ibis Budapest City szállodát vezette először operatív vezetőként, majd szállodaigazgatóként. 2023 júniusában egyedüli magyarként sikeresen elvégezte az Accor észak-európai régiójában meghirdetett nemzetközi BLOOM Tehetséggondozó Programját.

Fotók forrása: Accor Hotel

Ezek is érdekelhetnek

További híreink