Nagy horderejű bejelentésekre készül Orbán Viktor

Hírek figyelo.hu
A Magyar Nemzet értesülése szerint február 16-án tart évértékelő beszédet a miniszterelnök. Újabb gazdaságvédelmi akcióterv bejelentése jöhet.

Huszonkettedik alkalommal tart évértékelő beszédet Orbán Viktor, az esemény február 16-án, vasárnap a Várkert Bazárban lesz – értesült a Magyar Nemzet. Mint írják, a miniszterelnök a hagyományoknak megfelelően elemzi az ország helyzetét nemzetközi kitekintésben is, beszél majd az elért eredményekről, a következő időszak kihívásairól és a kormányzati feladatairól.

A lap úgy tudja, hogy

Orbán Viktor ismét nagy horderejű bejelentésekre készül, többek között újabb gazdaságvédelmi akcióterv és a családok megerősítését szolgáló intézkedések ismertetése várható,

amelyeket már előtte, a február 12-13-i kihelyezett frakcióülésen is megvitathatnak a kormányzó pártok.

A beszédnek külön jelentőséget ad, hogy mérföldkőhöz érkezett a kormány, idén tíz éve áll az ország élén a Fidesz–KDNP-szövetség, ezért a miniszterelnök értékelésé­ben összegezheti, hogy milyen fejlődésen ment keresztül hazánk 2010 óta – írja a lap.

.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2019. február 10-én. (MTI/Koszticsák Szilárd)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink