Műtárgyakba fektet be a BÁV

Hírek
Megújítja műtárgykereskedelmi stratégiáját a BÁV Aukciósház 2018-tól, aminek keretében egymilliárd forintot különített el kiemelkedő kvalitású műtárgyak vásárlására.

Az idén 245 éves társaság a fenti lépéssel hosszútávon kívánja erősíteni jelenlétét a hazai műtárgypiacon annak érdekében, hogy ambiciózus növekedési terveit valóra váltsa.

A cégtől kapott közlemény alapján az aukciós szegmens kiváló évet zárt 2017-ben, olyannyira, hogy 18 százalékkal növelte értékesítéseit az előző évhez képest. Az eredményhez jelentősen hozzájárult, hogy a BÁV az elmúlt évben kibővítette aukciós kínálatát: a hagyományos három nagy árverés mellett további hét tematikus és kamaraaukciót is rendezett. Ezeken egyrészt a nagy árverésekről kiszoruló, kedvező árfekvésű tételeket értékesítik sikeresen, másrészt az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvendő műtárgytípusok, például az órák, grafikák és kortárs alkotások iránti keresletet elégítik ki.

A BÁV 2018-ra a hazai műtárgypiac további élénkülése mellett a cég egyedülállóan széles műtárgypalettája és szolgáltatásai iránti kereslet további növekedését prognosztizálja.

Borítófotó: Indafoto.hu

Ezek is érdekelhetnek

További híreink