Mit is gondolnak valójában a bevándorláspárti politikusok a migrációról?

Hírek
Álprobléma, bukás és kvótarendszer. Ilyen, és ezekhez hasonló kijelentéseket tettek az ellenzéki képviselők a magyar kormány bevándorláspolitikájára, valamint a határkerítésre. A 888.hu gyűjtötte össze a balliberális és a hozzájuk hasonulni kívánó, ám még mindig a náci ruhában feszítő jobbikosok nyilatkozatait.

A migrációs krízis 2015-ben tetőzött, s hazánk geopolitikai helyzetéből fakadóan a bevándorlás frontvonalára került. Ám a Soros Györggyel lepaktáló bevándorláspárti ellenzék előbb álproblémának nevezte a migránsok hadát, később a befogadásuk mellett kardoskodott.

Szél Bernadett 2015 februárjában azt nyilatkozta az M1-nek, hogy „Magyarországon a bevándorlás nem probléma, nincs menekülthullám.” A balliberális Bonnie és Clyde férfitagja, Hadházy Ákos szerint pedig nem a határra, hanem a fideszes politikus köré kéne kerítést építeni.

VideóVona, a bukott jobbikos miniszterelnök-jelölt korábban kijelentette, hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye. Vona emellett azt is mondta, hogy a kerítés bukás. Gyöngyösi Márton pedig úgy gondolkodott, hogy menedékjogot kellene biztosítani a Szíriából érkező bevándorlóknak.

Kunhalmi Ágnes 2015 júniusában kijelentette, hogy a bevándorlás csupán egy álprobléma. Az ajtókkal rossz viszonyt ápoló Kunhalmi szerint az egész migrációs kérdés csupán egy „Fidesz által gerjesztett műhiszti”. A valóság azonban mást mutat.

A Budapest vezetésére áhítozó Karácsony Gergely pedig tökéletesen játszotta a Soros-szimfóniát. Szavai szerint semmiképp sem szabad megépíteni a határmenti kerítést. Ezeket 2015 januárjában mondta a Jobbikot mosdató Karácsony.

Borítókép: A Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, valamint a Momentum politikusai, független országgyűlési képviselőkkel kiegészülve közösen álltak ki az Országház főlépcsőjére a kormánnyal szembeni ellenállás jegyében 2019. január 3-án. (MTI/Koszticsák Szilárd)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink