Minden harmadik német gyerek gyomor görccsel jár iskolába a migránsok miatt

Hírek
Egy felmérés szerint minden harmadik gyermek fél iskolába járni, annyira eluralkodott az agresszió és megfélemlítés az oktatási intézményekben. A bevándorlásellenes AfD (Alternative für Deutschland) meglátása szerint a vallási kisebbségek az iskolai agresszió felelősei.

Egy reprezentatív kutatás eredményeképpen kijelenthető: három német diákból egy fél gyomorgörccsel megy az állami iskolába a bántalmazások miatt. A zsidó és a keresztény tanulók között arányaiban többen félnek iskolába járni, mint más vallások tanulói.

A bevándorlásellenes német párt hozzáteszi: a játszóterek sem azok, amik régen voltak. A parkokat és közterületeket bandák és klánok uralják, az iskolákban pedig mobiltelefonokat rabolnak el az ilyen klánokból származó gyerekek.

Az AfD úgy látja, hogy az iskolai erőszak és a gyermekek stresszes körülményei a bevándorlóknak tulajdonítható. A tanárok keze meg van kötve, és a hagyományos fegyelmezési módszerekkel nem lehet kezelni a problémás diákokat. A migránscsaládok gyermekeinél dicséret, ha a tanár kiküldi őket óráról.

A párt szerint ha a jelenlegi politikai vezetés marad, akkor a gyermekeket magániskolába kell járatni.

Borítókép: Illusztráció

Ezek is érdekelhetnek

További híreink