Mellár Tamás fejében valami nagyon nincs rendben

Hírek
Mellár Tamás gazdasági „sztárszakember” újabb lépést tett afelé, hogy „szakértelme” a Párbeszéd szintjére süllyedjen. Legújabban arról értekezett, hogy (mint 2010 óta egyfolytában) a magyar gazdaság hamarosan összeomlik, a növekedés nem nagy és úgy igazából az egész gazdasági modell úgy rossz, ahogyan van.

Mellár Tamás a Klubrádiónak nyilatkozott a kormány gazdaságpolitikájáról és a családtámogatási intézkedésekről. Ahogyan az várható volt, a Párbeszéd parlamenti frakciójában üldögélő Mellár hosszasan beszélt arról, hogy miért is fog összeomlani a magyar gazdaság. A balliberális média által 2010 óta vizionált összeomlás azonban mindenddig váratott magára, bár Mellárt ez nem zavarta és elementáris erővel ekézte a kormányt.

Szerinte a magyar gazdaságot csupán az uniós pénzek tartják fent, és elkerülhetetlen a gazdasági növekedés megtorpanása is. A családtámogatási rendszerről szólva a "sztárközgazdász" kifejtette: "Ha a családoknak egyre több pénzük lesz, akkor a tartós fogyasztási javakat elkezdik lecserélni (…), ami viszont egyértelműen az importot fogja növelni, nem a hazai gazdaságot fogják stimulálni."

Gazdasággyalázó körútját folytatva a következőket állította az ATV-ben:

A Standard&Poor’s hitelminősítő felminősítette hazánkat, persze Mellár szerint ennek nincs jelentősége (bezzeg amikor leminősítés történt, akkor volt földindulás):

Mellár Tamás mentális állapotának folyamatos romlása nyilvánvaló, de inkább legyünk hálásak a „sztárközgazdásznak”, mert neki köszönhetjük az ATV legőszintébb pillanatát:

Az ellenzéket már az ATV-ben sem veszik komolyan:

Borítókép: MTI Fotó: Kovács Attila 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink