Melegsmacival próbálta meg felbosszantani Donald Trumpot a haladó politikus

Hírek
A marylandi demokrata párti politikus, Richard Madaleno indulni fog az állam kormányzói posztjáért, és ennek apropóján vagánynak gondolta Donald Trumpot provokálni. Ehelyett inkább csak magából csinált hülyét.

Madaleno bizonyára azt gondolta, hogy a forradalom netovábbja saját homoszexualitását reklámozni egy politikai kampányvideóban, ezért a kamera előtt csókolózott férjével, majd belenézett a kamerába és azt mondta: “Ezt kapd ki,Trump!”.

Mondjuk a videó azon része se kutya, amikor a politikus boldogan bejelenti, hogy megvédte a konzervatívoktól a Planned Parenthoodot, melynek keretében futószalagon végzik ki a magzatokat, majd egy másodperc múlva már gyermekek állják körül Madalenot. Hát igen, ők megúszták…

Az viszont rendkívül szomorú, hogy valaki azért smacizik azonos neművel, hogy mást bosszantson. Azért reméljük a kampányban ennél tovább már nem mennek, mert a szerelem ennél némileg többet érdemel. Meg amúgy sem kíváncsi rájuk senki. Hiszen Fekete-Győr András is megmondta, hogy a 21. században ez már teljesen alap. Igaz, ő úgy értette, hogy állva kell tapsikolni egy melegpár láttán. Mi meg úgy, hogy teszünk az egészre.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink