Mégse jön Ron Werber az MSZP-be?

Hírek
Nincs szó Ron Werber MSZP-s kampánytanácsadói szerződtetéséről - tudta meg a Figyelő.  

Nem 2002 és nem 2014 van, teljesen más a politikai helyzet, nem érdemes visszatekinteni, és nem is tekintünk vissza. Nincs szó Ron Werber szerződtetéséről, ez fel sem merült Botka Lászlóban sem – mondta lapunknak egy neve elhallgatását kérő forrás, aki a miniszterelnök-jelölt támogatói közé tartozik. Elmondta, meglepődve olvasta párttársa, Mesterházy Attila Ron Werberrel kapcsolatos nyilatkozatát.

A volt pártelnök ugyanis az ATV-ben arra a felvetésre, hogy Ron Werber Budapesten van és Botka Lászlóval, sőt Gyurcsány Ferenccel is tárgyalt, azt mondta: ennek örül, ő jól együtt tudott vele működni, számos innovatív ötlete volt. Mesterházy arra viszont nem tudott válaszolni, hogy az MSZP visszahozza-e az izraeli kampányfelelőst, mivel nem ő tárgyal vele, de annyit hozzátett, hogy Ron Werbert jó szakembernek tartja. (Ron Werber épp Mesterházy felkérésére az MSZP 2014-es kampányában is közreműködött.)

Ettől függetlenül Ron Werber Gyurcsány Ferencnek és a Demokratikus Koalíciónak adhat majd tanácsokat. Ők ketten még 2002-ben Medgyessy Péter miniszterelnök-jelölti kampányában dolgoztak együtt.

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink