Megnyitja raktárait a prémium élelmiszerbeszállító

Hírek Figyelo.hu

A Matusz-Vad Zrt. az egyik legnagyobb nagykereskedelmi beszállító hazánkban. A cég úgy határozott, március 23-tól a teljes portfóliójukat megnyitják a lakossági vásárlók számára, webshopjukban hétfő hajnaltól már le lehet adni a megrendeléseket akár másnapi házhozszállítással.

A Matusz-Vad Zrt. a HoReCa-szektor kiszolgálására szakosodott, ami azt jelenti, hogy szállodákat, éttermeket és kávéházakat látnak el a termékeikkel – áll a vállalat közleményében.

Mostantól azonban a cég a lakosságot is segíti a koronavírus miatt kialakult helyzetben. Ezért született meg a döntés, hogy március 23. hétfő hajnaltól minden termékük elérhetővé válik, bárki megrendelheti őket a cég webshopjában.

Az online rendeléseket innen akár másnapra is leadhatják, és a kiszállítás napján pontosító e-mailt kapnak arról, mikor érkezik az áru. Ez óriási könnyebbség azoknak, akik az utóbbi napokban szembesültek a szupermarketek üresen tátongó polcaival, illetve a kilométeres sorokkal, ahol sokan nem tartják a két méteres távolságot.

“Raktárainkban hatalmas stratégiai árukészletünk van, elsősorban húsokból és húskészítményekből, de zöldségekből, pékárukból és más élelmiszerekből is” – árulta el Matusz Balázs, a Matusz-Vad Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A nagyközönség számára megnyitott webshop hasonló lesz, mint a többi élelmiszer webáruház, ám azt fontos tudni, hogy a minimum rendelés összege 30 ezer forint, innen tehát nagyobb kiszerelésben, hosszabb időszakokra érdemes bevásárolni.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink