Meghökkentő áremelkedésre lettek figyelmesek az egyik legnépszerűbb, hazánkban is elérhető streamingszolgáltató ügyfelei

Hírek vg.hu
A SkyShowtime elsők között feliratkozott felhasználói 999 forintért fizettek elő a szolgáltatásra, a féláras csomag díja azonban nem marad örökké ezer forint alatt.

Több felháborodott kommentelő is jelezte különböző internetes fórumokon, hogy átverve érzik magukat a SkyShowtime egyik legújabb húzása miatt.

Az egyik legnagyobb, hazánkban is elérhető streamingszolgáltató ugyanis Magyarországra való belépésekor egy olyan promócióval kedveskedett elsők között feliratkozó felhasználóinak, melyben a teljes áras előfizetés mindössze feléért, 999 forintért válthattak havi tagságot a felhasználók. A Comcast és a Paramount Global kezében lévő platform kommunikációja akkor úgy szólt, miszerint az elsők közt belépők örökké féláron juthatnak majd hozzá a tartalmakhoz.

Az Universal, a DreamWorks, a Sky, a Peacock, a Nickelodeon, a Showtime, a Paramount+ és a Paramount Pictures filmjeit és sorozatait tömörítő SkyShowtime ajánlatát az online felháborodás szerint azonban úgy értelmezték, hogy a csomag örökre 999 forint marad számukra, hiszen ez volt az akkori teljes árú előfizetés díjának a fele.

A platform ugyanakkor nemrég 400 forinttal megemelte a „féláras” előfizetés árát, ez pedig sokak szemében egyet jelentett az átveréssel, hiszen csomagjuk díja nőtt, annak ellenére, hogy ők fixnek hitték azt.

Átverés azonban távolról sem történt: a platform ugyanis szimplán megemelte teljes árú csomagjának árát, ez pedig magával hozta a féláras csomag árának emelkedését is, hisz utóbbi előbbihez kötötten mozog, nem pedig fix, ahogy az sokan hitték.

Címlapfotó: skyshowtime.com

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink