Még a kommunistákat is lepipálná gyerektáboroztatásban a Jobbik

Hírek
Miután a nyugdíjasokat sikerült lehúzni a támogatók listájáról, összeültek a Jobbikban, hogy keressenek egy olyan társadalmi réteget, ahonnan szavazatokat lehet remélni.  

A projekt égető, valahogy feledtetni kell az idősekkel kapcsolatos markáns, ám kifejezetten őszinte kirohanást. Nincsen törlő gomb az időgépen, így összeültek a tanácsadók és a Tulajdonos, honnan is lehetne szavazatot tarhálni. Valaki megtalálta az EUROSTAT tavalyi mérésének eredményét, amiből az derült ki, hogy a magyarok felének nem telik egyhetes nyaralásra. Azt nem tudjuk, hogy háromnaposra, esetleg kuponosra vajon tellik-e, csak a tárgyilagosság kedvéért jegyezzük meg, de tény, hogy gyermekek százezrei nem nyaralnak se itthon, se már országokban.

Forszírozzuk a családok nyaraltatását, jött az ötlet, Sneider Tamás elő is vezette a sajtónak. Azt elismerte, hogy az Erzsébet-táborokban nyaral 30000 gyerek, de mégiscsak jobb lenne, ha családjaikkal együtt tennék ezt.

Egy percre se mélázzunk most el azon, hogy az Erzsébet-táborhoz mégcsak hasonló kezdeményezés sincsen a környező országokban, de nyugat-európai adatokkal sem találkoztunk. Erre még egyetlen magyar kormány sem gondolt korábban.

De itt jön az innováció, a Jobbik rögtön 700.000 gyereket szeretne nyaraltatni családjaikkal. Ne akadjunk fenn azon, hogy ezt nálunk sokkal gazdagabb országok sem tudnák megoldani. Egy esélyt látok, majd ha eljő a kommunizmus, de az némileg meglep, hogy a Jobbik akarja ezt elhozni nekünk.

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán

Ezek is érdekelhetnek

További híreink