MÁTÓL MICHELIN AJÁNLÁSSAL RENDELKEZŐ ÉTTERMEKBEN IS OLCSÓBBAN EHETÜNK

Hírek Sz. H.
Március 9. és 19. között összesen 157 étterem kínálja kifejezetten az Országos Étterem Hétre összeállított, 3 fogásos menüsorait kedvező, fix áron a regisztráló vendégeknek. A résztvevő éttermek között Michelin-ajánlású és Bib Gourmand díjazottak is szerepelnek.

Az Országos Étterem Hét több mint 10 éve várja tavasszal és ősszel azokat, akik megkóstolnák az ország top éttermeinek legfrissebb kínálatát, megismernék konyháikat és a gasztronómiai trendeket. A résztvevő éttermek kifejezetten a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, gondosan megkomponált 3 fogásos menüsoraikat, amelyeket egyedi fix áron kínálnak. A vendéglátóhelyek évek óta három kategóriában mutatkoznak be: idén a top kategóriában 5,900 forinttól, a prémium kategóriában 7,900 forinttól, az exkluzív besorolású éttermekben pedig 9,900 forinttól kínálják a menüsorokat, szervizdíjjal együtt. A tavaszi rendezvény nagy újdonsága, hogy több, a Michelin által ajánlott, illetve Bib Gourmand minősítéssel rendelkező étterem is ott lesz a résztvevők között: az etyeki Rókusfalvy Fogadó, a balatonszemesi Kistücsök, a kéthelyi Lokal47, az egri Macok bisztró, a miskolci Avalon és Végállomás Bisztró.

Az esemény kizárólag előzetes asztalfoglalással látogatható, amire a www.etteremhet.hu weboldalon van lehetőség. A foglalható helyek száma limitált, mivel a résztvevő éttermek is exkluzív eseményként tekintenek az Étterem Hétre: a foglalási lehetőségek kialakításakor figyelembe veszik az adott étterem nagyságát, az átlagos forgalmat az adott időpontban, és ehhez igazítják a fogadható vendégek maximális számát.

Fotó: Avalon Ristorante

Ezek is érdekelhetnek

További híreink