Mától a Balatoni Kör éttermeiben indul a tavaszi kóstolás

Hírek Sz. H.
A tó környékén egész évben nyitva tartó szálláshelyeket, vendéglátóhelyeket és borászatokat összefogó egyesület, a Balatoni Kör a nagyszabású, évente három-négy alkalommal megtartott Kóstold Körbe eseménye mellé most kisebb, tavaszi programsorozatot indít.

A Gyertek át hozzánk! nevű gasztronómiai program estéin egy helyszínen minimum három fogásos, tematikus menüsort kínálnak a Balatoni Kör tagjai – vendégséfek és borászatok közreműködésével.

A menü előre megkomponált és meghirdetett, az ételsor bemutatja a résztvevő éttermi egységek koncepcióját. Egy pohár BalatonBor minden alkalommal a menü része. A helyszíneknek szabad mozgásterük van a kiegészítő programok tekintetében, legyen az élő zene, kulturális vagy szórakoztató műsor, szabadtéri program – olvasható az egyesület sajtóközleményében.

Az első állomás március 10-12-én a keszthelyi John’s Pub.

A további helyszínek: Kistücsök Étterem (Balatonszemes), Egy csipet nádas (Siófok-Töreki), Tölgyes Kúria (Káptalantóti), Hableány (Badacsony), Kalóz Strandbisztró és Skrabski Pince (Balatonudvari), Fürjes Udvarház (Vászoly), Dobosi Birtokközpont (Szentantalfa), Port Étterem és Panzió (Balatonmáriafürdő), illetve a Lavender Terasz (Balatonvilágos).

Fotó: Kistücsök Étterem

Ezek is érdekelhetnek

További híreink