Már a bosnyákoknál is használható a migráns-bankkártya

Hírek
Görögország után már az etnikailag sokszínű Bosznia-Hercegovinában is használható az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága által kibocsátott, migránsok részére készített név nélküli bankkártyát. Ez több mint aggasztó.  

Az ENSZ és az Európai Unió zseniális ötletének köszönhetően, több száz euróval feltöltött bankkártyát osztogattak ki a migránsok között, melyeken nem szerepel név. Mindezt persze felebaráti szeretetből, bele sem gondolva a következményekbe.

Volt már rá példa, hogy magukat menekültnek valló bevándorlók szivárogtak be Európába, majd később erőszakoltak, robbantottak és terrorcselekményeket hajtottak végre. Nos, mi sem lehet jobb ötlet annál, hogy névtelen bankkártyákat, pénzzel megtöltve juttassunk el akár ilyen emberekhez is?


Egy nagy nevű bank is tett már hasonló lépéseket…

Nem tudható, hogy mire költik a felvett pénzt a migránsok, nem tudható, hogy segítik-e vele az embercsempész-hálózatokat, nem tudható semmi.

S most már nem csak Görögországban lehet használni, hanem a tőlünk nem messze fekvő Boszniában, ahol egyre erősebb a migrációs nyomás.
Felelőtlen döntést hoztak a testületek vezetői, hogy ellenőrizetlenül osztogatnak névtelen bankkártyákat.

Borítófotó: CARE/Youtube

Ezek is érdekelhetnek

További híreink