MAGYAR SZAKEMBER KERÜLHET BE A RENDEZVÉNYIPAR LEGBEFOLYÁSOSABB VÉLEMÉNYFORMÁLÓI KÖZÉ

Hírek Sz. H.
Az Eventex Awards az idén is összeállítja a rendezvényipar világszinten 100 legbefolyásosabb véleményformálójának listáját. A jelöltek névsorát több mint húszezer iparági szakember szavazata alapján összesítik. Egyedüli magyarként bekerült a jelöltek közé Fazakas F. János, a Visual Europe Group globális stratégiai vezetője.

A 2009-ben alapított Eventex a világ egyik legrangosabb rendezvény és élménymarketing szakmai elismerésének számít. Minden évben több mint 300 kategóriában ítélnek oda díjakat a szakma legjobbainak. Céljuk, hogy bemutassák a rendezvényipar kiemelkedő eredményeit, csúcsminőségű szolgáltatásait, lenyűgöző kreativitását, valamint a legújabb trendeket. A díjazottak végső sorrendjét közönségszavazatok fogják eldönteni – december 2-ig várják a voksokat.

„Hatalmas megtiszteltetés, hogy idén én is felkerülhettem erre a listára olyan iparági legendák mellett, mint Gorazd Cad (Conventa) vagy Jose Garcia-Aguarod (Eventoplus). Azt gondolom viszont, hogy ez nem csak nekem, hanem a kollégáimnak és a szélesebb értelemben vett magyar rendezvényiparnak is szól” – fogalmaz Fazakas F. János, a cég globális stratégiai igazgatója.

A Visual Europe Group Magyarország és Közép-Európa egyik legnagyobb rendezvénytechnikai cége. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik audiovizuális technikai rendszerek tervezésében, kivitelezésében, karbantartásában és üzemeltetésében. Egyebek között a Sziget Fesztivál, a Női Kézilabda Final4, a Hungexpo, a Budapest Park és a 2020-as férfi labdarúgó Európa-bajnokságra épült Puskás Aréna állandó rendezvénytechnikai partnerei.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

További híreink