„Luxus csomagot” adtunk Szijjártó Péternek

Hírek
2018-ban Szijjártó Péter kapta a Figyelő Év embere díját. Ebből az alkalomból összeállítottunk egy ajándékcsomagot a külgazdasági és külügyminiszter számára. A balliberális média „tényfeltáró oknyomozásának” köszönhetően pontosan tudtuk, mit szeret Szijjártó Péter.

Az 444.hu szenzációként számolt be novemberben arról, hogy Szijjártó Péter protokollosai milyen kéréssel fordulnak a külföldi vendéglátók irányába, amikor a miniszter ellátogat valahova. A cikkből kiderült, hogy Szijjártó Péter nem eszik halat és tenger gyümölcseit, nem fogyaszt alkoholt és kávét, helyette gyümölcsteát és zöld teát iszik mézzel. Megtudhattuk azt is, hogy a konvojba kisüveges szénsavas és szénsavmentes vizet, a saját kocsijába pedig egy kis üveg Kinley tonikot, kólát és kakaós kekszet vagy Ritter egészmogyorós tejcsokoládét kérnek.

Szijjártó Péter "rocksztároknak járó bánásmódban" részesült

A Figyelő nem szerette volna, ha a szerkesztőségünk által rendezett díjátadón nem részesül „rocksztároknak járó bánásmódban” Szijjártó Péter, így amellett, hogy 2018-ban ő kapta lapunk Év embere díját, egy ajándékkosárral is megleptük a jeles alkalomból.