Londoni időjárás előrejelzés: a “mészárlás nyara” következik

Hírek
Csak nem csitul a kivándorlás mértékéről szóló hazudozás az ellenzéki oldalon, hiába bizonyítja több statisztika is ennek az ellenkezőjét. Ha valakit a jobbikos és liberális médiumok újdonsült torzkoalíciójának mégis sikerül annyira elkeserítenie, hogy elhatározza, itt hagyja az országot, legalább készüljön fel egy s másra.  

Még a kampányban találta ki Vona Gábor a kivándorlóországozást, amit jobbikos és az odjektívliberális médiumok szolgaian ismételgetnek is. Ezzel szemben a statisztikák szerint 2014-től a külföldről visszavándorló magyar állampolgárok száma egyre csak nő, a kivándorlók száma pedig folyamatosan csökken. Hogy tetézzem a Momentum lila ködében úszkáló ifjainak és a bukott Jobbik-elnök feltétlen híveinek elkeseredését, a régióban Magyarországról vándorolnak ki a legkevesebben.

Amennyiben valaki mégis úgy döntene, hogy most azonnal elmenekül a nemlétező barnaeső elől, annak nem ártana tájékozódni új hazája felől, ebben szeretnénk segíteni. Vegyük például Londont, a legnépszerűbb nyugat-európai várost a magyarok körében.

Nemrég Martin Griffiths vezető traumatológiai sebész a “mészárlás nyarát” jósolta meg az idei évre. Griffiths a London keleti részében lévő Royal London Kórházban dolgozik, ahol napi munkájává vált a késszúrás és golyó által megsebesített gyerekek kezelése. Úgy véli a fiatalkorúak által elkövetett erőszakos bűncselekmények növekedése elég aggasztó képet mutat, amit nyáron a melegebb időjárás csak fokozni fog.

Ennek tükrében, aki mostanság pakolja be duplabőröndjét, a fogkefe mellé mindenképpen készítsen be egy golyóálló mellényt is, biztos ami biztos. Persze kicsit macerás efféle kiegészítőket beszerezni, de Angliában legalább nem kell elviselni, hogy Orbán Viktor a miniszterelnök. 

Még egy nagyon fontos tanács: az útvonalat mindenki úgy tervezze meg, hogy Bajorországot nagy ívben elkerüli! Ott ugyan németországi mércével nem rossz a közbiztonság, de az állami intézményekben kötelező kihelyezni a keresztet, ennek következtében arrafelé is heves barnaesőzésre lehet számítani.

Borítófotó: Utasok érkeznek a Wizz Air légitársaság londoni járatával a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre 2017. október 4-én. Október végétől változnak egyes diszkont légitársaságok kézipoggyászra vonatkozó szabályai, a Wizz Air ingyenesen enged fel egy, a korábbinál nagyobb kézipoggyászt a fedélzetre, a Ryanair fejenként kettő helyett egy, kisméretű kézitáskát engedélyez az utastérben. (MTI Fotó: Kovács Tamás)

Ezek is érdekelhetnek

További híreink