Liberális elmebaj: Papp Réka Kinga felnégyelte Nyerges Attilát

Hírek
Papp Réka Kinga, a hírhedt sorosista aktivista felnégyelte a Figyelőt és ezzel pontosan bebizonyította, hogy mi a probléma a fundamentalista liberálisokkal, akikről Nyerges Attila is beszél a Figyelőnek adott interjúban. Szerkesztőségi állásfoglalás.  

Papp Réka, politikai aktivista, újságíró, a Soros Györgyhöz köthető Hallgatói Hálózat alapítója, akkor vált igazán híressé, amikor kifejtette véleményét a bevándorlásról, miszerint:

„Hogyha iszlamizálódik Európa, akkor tudod mi lesz? Akkor Európa iszlám lesz! És akkor mi van?”

De az is emlékezetes vélemény volt a részéről, még 2015 szeptemberében, amikor azt mondta: szerinte kizárt, hogy az Európába érkező migránsok között terroristák is legyenek. Sajnos ebben nem lett igaza.

Papp Réka Kinga a nyári melegben újabb akcióval jelentkezett, ezúttal instagram-oldalán osztott meg egy képet egy felnégyelt Figyelőről. A fotót a következő szöveggel tette közzé: „Statement” vagyis állásfoglalás. Hogy ez az ő állásfoglalása-e vagy valakié a lépcsőházából, az nem derül ki, de az eset mindenképpen elgondolkodtató.

A Figyelő címlapján ugyanis nem más, mint Nyerges Attila, az Ismerős Arcok nevű zenekar frontembere szerepel. Az együttes Nélküled című dalát már csaknem 26 millióan tekintették meg eddig a Youtube-on, zenekarával pedig évek óta a magyarság összetartásáért is küzdenek dalaikkal.

Hogy Papp Réka Kingának személyesen Nyerges Attilával, az Ismerős Arcokkal, a határon túli magyarokkal vagy a Figyelővel van problémája, azt nem tudhatjuk. De bármelyik is szúrja a szemét, biztosan nem ez a véleménynyilvánítás legmegfelelőbb módja egy közszereplőtől. Európában érvekkel szokás vitatkozni, nem fizikai agresszióval. Az indulatkezelési problémákra ott vannak a pszichológusok és a gyógyszeres kezelés. Közszereplőként ugyanis felelősséggel tartozik tetteiért. Ha nem tetszik neki valami, nem ez a módja, hogy kifejezze véleményét. Vagy Papp Réka Kinga szerint a megsemmisítés a helyes válasz, ha valamivel problémája van?

Bízunk benne, hogy nem így látja, és ha nem, akkor kérjen bocsánatot legalább Nyerges Attilától, amiért összetépett arcképével próbálta meg kifejezni önmagát.

 

Ezek is érdekelhetnek

További híreink