Leleplezés helyett magát buktatta le a Migration Aid vezetője

Hírek
A Magyar Idők a napokban több leleplező cikket is közölt a Soros-hálózatról és a migrációpárti NGO-król. Többek közt a Migration Aid vezetőjéről, Siewert Andrásról is előkerültek olyan hangfelvételek, amelyek nem vetítenek jó fényt a migrációt támogató NGO-ra. Siewert összehívott egy sajtótájékoztatót, amely előtt beígérte: “az utóbbi idők legsúlyosabb belpolitikai botrányát fogjuk kirobbantani”. Ebből annyi sikerült, hogy még jobban alátámasztották a kormánypártok Álláspontját.

Mert mi is a kormánypártok álláspontja? Hogy a különböző Soros-szervezetek és a migrációt segítő NGO-k veszélyeztetik Magyarország szuverenitását, és “civil” köntösben politikai nyomásgyakorló tevékenységet folytatnak. Erről szólt az a három tényfeltáró cikk is, ami a Magyar Időkben jelent meg.  

Nos, Siewert Andrásnak, a Migration Aid vezetőjének nemhogy nem sikerült belpolitikai botrányt kirobbantania, de még a kormány álláspontját is ügyesen megerősítette.

Vegyük csak sorra, hogyan:

  • elmondta, hogy egy e-mailben megkereste őket magát Alexandrovnak nevező ember

  • aki, három e-mailben is máshogy írta le saját nevét, többek között ezért is már akkor sejtették, hogy titkosszolgálati beszervezési kísérletről van szó

  • annak ellenére, hogy már akkor ilyen gyanúval éltek, találkoztak Alexandrovval, és csak ez után jelentették az esetet a magyar hatóságoknak

  • ennek ellenére újabb találkozóra került sor közte és Alexandrov között

  • azt is megtudtuk Siewerttől, hogy ők direkt állítottak csapdát Alexandrovnak, mert meg akartak bizonyosodni arról, hogy kicsoda és mit akar tőlük. Ezzel magyarázta azokat a rendkívül meredek kijelentéseit, amelyek a Magyar Idők által nyilvánosságra hozott hangfelvéleken hallhatók.

  • hogy nekik is van hangfelvételük a történtekről, de nem szeretnék nyilvánosságra hozni


Siewert András, a Migration Aid vezetője. Kép forrása: atv.hu

Összegezzük! Egy magát civilként meghatározó szervezet önszorgalomból elkezd kémelhárítással foglalkozni, és különböző csapdákat állít valakinek, akiről azt feltételezi, hogy kém, ahelyett, hogy bejelentené az egészet a hatóságoknak abban a pillanatban, amikor elkezd gyanakodni. Na erre szokták mondani, hogy hiszi a piszi.

Ez inkább úgy nézett ki, mint amikor valakiről kiderül, hogy elég csúnya ügyletekbe keveredett, majd gyorsan kitalál valami nagyon erőltetett magyarázatot.

Ha ez nem lenne elég, Siewert a felvezetésében elmondta, hogy sokkal jobb minőségű hangfelvételük van, mint a Magyar Idők újságírójának, csak azt nem tudni, minek. Később ugyanis elmondta, nem szeretnék a nyilvánosság számára is elérhetővé tenni saját hangfelvételüket.

A tetejébe még a Magyar Idők újságíróját is megfenyegette, mondván, amit tett azért akár húsz év börtönre is ítélhetik. Bár számunkra ebből a sajtótájékoztatóból nem vált világossá, miért. Siewert viszont sokkal gyanúsabb lett, mint azelőtt.

Borítókép forrása: Magyar Idők

Ezek is érdekelhetnek

További híreink