Láthatósági verseny zajlik az ellenzéki pártok között

Hírek
Láthatósági verseny van az ellenzéki pártok között, máris elkezdtek azon vitatkozni, hogy ki szervezte a parlamenti akciót - jelentette ki Deák Dániel az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában. A Figyelő főmunkatársa szerint az ellenzéki pártok célja, hogy ők uralják a közbeszédet, hiszen az áprilisi választások óta semmilyen kérdésben nem tudtak napirendre kerülni.

A botránypolitizálás egyre jellemzőbb a parlamenti pártokra, ez korábban csak kisebb pártok eszköze volt, például a Juhász Péter-féle Együtté, mely sok olyan akciót szervezett, ami hasonlított a mostani eseményekhez – emlékeztetett.

A pártok egymásra licitálnak, hogy melyikük tud botrányosabb politikai akciót végrehajtani, ebben az MSZP-s DK-s képviselők voltak az élen, de az LMP és a Jobbik képviselői is hozzájárultak ahhoz, hogy a parlamenti munka ellehetetlenüljön – jelentette ki Deák Dániel.

Hozzátette: a politikusok most utcára hívták a tömeget, ahol csütörtök este már leginkább csak a pártaktivisták voltak jelen. Az ellenzéki pártok jelenleg látható összefogása nem lesz tartós, mivel a Jobbik nem fog az MSZP-vel és a DK-val alkudozni, hiszen akkor végérvényesen elvesztik az identitásukat – mondta a Figyelő főmunkatársa.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink