Lámpavasazó Jámbor András a Heti Válasz újságíróinak megkegyelmezne

Hírek
Olvasom Jámbor András, a Mérce főszerkesztőjének ömlengő nekrológját a Heti Válaszról, és közben olyan érzésem van, mintha a szerető mondana beszédet a halott férj temetésén. Nem hiányzik ez az elhunytnak sem, de a feleséget különösen bosszantja. Pláne amikor az arcátlan szerető az özvegyet vádolja azzal, hogy ő kergette halálba a férjét.  

Jámbor András cikkében azon siránkozik, hogy a Heti Válasz az utolsó olyan újság a jobboldalon, amelyik nem ellenségként kezeli a baloldalt, hanem ellenfélként. Az a Jámbor András, aki egy olyan portált főszerkeszt, amelyiknél simán befigyel egy lámpavasazás. Az a Jámbor András, aki egy ember halálhírére ünnepélyesen iszik a tahóság kelyhéből. Az a Jámbor András, aki az egyházi vezetőket leköpködő – rendőri védelem hiányában bizonyára ennél többre is képes – csürhével van.

Ennek a Jámbor Andrásnak nem ellensége a Heti Válasz. Ez mindennél jobban megmutatja, mit rontottak el Borókaiék. A polgári oldal lelkiismerete akartak lenni, de ebből az lett, hogy a ballib médiahiénák élvezettel csuklóztatták őket éveken keresztül.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink