Külföldi terjeszkedés előtt a húsz éve piacvezető Jegymester

Hírek
A jegypiacon két évtizede betöltött vezető szerepét az egyszerű felületnek, a többféle fizetési lehetőségnek és a széles kínálatnak köszönheti a Jegymester, mely újabb mérföldkő előtt áll - olvasható a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. közleményében.

A Jegymester többségi tulajdonosa a GB & Partners által kezelt Exim Növekedési Magántőkelap. A közleményben azt írják, hogy céljuk az, hogy a Jegymester hazai sikerét és tapasztalatát a nemzetközi piacokon is a leghatékonyabban tudja kihasználni – olvasható az Origón.

Ennek megfelelően egy nemzetközi együttműködés keretében és az Exim Növekedési Magántőkelap közreműködésével megkezdődött a további piacokra való belépés előkészítése. Hat évvel már ezelőtt már megkezdődött a külföldi terjeszkedés, Romániában indítottak leányvállalatokat. 

Az alapkezelő befektetése óta eltelt alig fél év alatt már ki is dolgozták a régiós terjeszkedéshez szükséges struktúrákat.

A cég tavalyi adatai magukért beszélnek: a Jegymester majdnem 30 százalékkal növelte árbevételét tavalyhoz képest, a vásárlások száma 21 százalékkal, az eladott jegyek száma 13 százalékkal nőtt, és 20 százalékkal több partnere lett a cégnek. A regisztrálók száma is nőtt az elmúlt esztendőben. A Jegymester évente közel tízmillió jegyet értékesít.

"A Jegymester töretlenül fejlődött az elmúlt húsz évben, végig a saját útját járta, folyamatosan fejlesztettük a rendszereinket, továbbá törekedtünk az átlátható és tervezhető működésre. Az eredmények is azt igazolják megérte a transzparencia, a magyarországi terjeszkedés mellett a nemzetközi tevékenységünk újabb piacokon indulhat meg" – hangsúlyozta az Origónak Papp Gábor, a Jegymester ügyvezetője.

Borítófotó: jegymester.hu / Facebook

Ezek is érdekelhetnek

További híreink