Krekó Péter, a gyűrűk ura

Hírek
Nem kell különösebben bemutatni a Political Capital ügyvezető igazgatóját. Ő az, aki rendre valótlanságokat állít a hazai és a külföldi haladó médiában arról, hogy mennyire rossz az Orbán-kormány, vagy éppen azt, hogy a magyar néppel komoly probléma van, mert nem engedik be a migránsokat. Most ez az ember, aki álhíreket gyárt, könyvet is írt azokról.

Szóval Krekó Péter képes profin nyilatkozni arról, hogy a teljes magyar társadalom hülye. Miért? Mert nem úgy gondolkodnak mint ő, és nem nyelik be az ellenzék hazugságait. Valószínű, ennek a hozzáállásnak köszönhetően nem nagyon fogy legújabb irománya a könyvesboltok polcairól.

Legalábbis erre következtethetünk, ha megnézzük, Krekó könyve mennyire slágertéma lett most az ellenzéki médiában, pedig az már hónapokkal ezelőtt megjelent. De nincs min csodálkozni: ha hülyének állítasz be egy egész nemzetet, nem csoda, ha az nem lesz kíváncsi a munkádra.

Forrás: 168ora.hu

Csak hab a kárörömtortán, de egy elég érdekes képet láthatunk róla az egyik, nemrég megjelent interjúban. Kezét elképesztő sokaságú gyűrű díszíti. Szám szerint négy darab. Mondjuk reméljük, csak négy, és máshol nem akad több. Mindenesetre érthető, hogy Krekó könyvét meg kell kicsit futtatni a haladó médiában, máskülönben miből tuná bővíteni a gyűrűgyűjteményét? Figyeljük csak meg: a következő interjún már hat ujján lesz ezüstékszer, és így tovább…

Borítófotó: youtube.com

Ezek is érdekelhetnek

További híreink