Kitálalt a volt Greenpeace-vezér: a klímaváltozás egy nagy átverés

Hírek
Hazugságokra és félelemre építi anyagi bázisát a Greenpeace, és emberellenes ideológiába csapott át a legnagyobb környezetvédelmi szervezet működése, ám ez nem napjainkban kezdődött. A Greenpeace látványos balrahúzásáról és manipulációjáról Patrick Moore, a kanadai alszervezet alapítója és egykori elnöke beszélt a Breitbartnak.

„A Greenpeace a fiatalabb generáció félelmeire épít, a világvégével fenyeget, s persze, ki ne akarna még élni?" – teszi fel a kérdést az egykori greenpeace-es Moore, felhívva a figyelmet a szervezet manipulatív pénzszerzési módszereire.

Az ex-vezető elmondja, a tudományos élet egy hangos kisebbsége állandóan a klímaváltozással riogat, s a Föld ellenségének tünteti fel az embert. Moore szerint az ember nem ellensége, hanem része az ökoszisztémának, és hiába jelezték előre a tudósok bolygó pusztálását, ez nem következett be. Az amerikai baloldal, a Demokrata Párt politikusnője, Alexandria Ocasio-Cortez azzal riogatja az embereket, hogy 12 éve van hátra a planétának, s nem érdemes gyermeket vállalni, mert csak súlyosbítjuk a Föld terhét.

Moore szerint a baloldal által einstandolt környezetvédelmi világszervezet pedig korrupt. A klímaváltozás miatt sikongató emberek legtöbbször elismételt kérdése, a szén-dioxid kibocsátás kapcsán pedig elmondta, ez az anyag a légkörből került a Földre, s most a tüzelésével visszajuttatják oda, ahonnan eredetileg a bolygóra került.

Borítófotó: Greenpeace környezetvédő szervezet aktivistái hőmérőt megjelentítő, lángoló installációval tüntetnek egy barnaszén-tüzelésű hőerőműnél … (MTI/EPA/Sascha Steinbach)

További híreink