Kitálalt a Momentum egykori kommunikációs vezetője

Hírek
Nem most kezdődtek a bajok a Momentumnál, azonban tavaly felgyorsultak a dolgok, többen is leléptek a párt felső vezetéséből. Most az Origo birtokába került Papp Gergő, a párt volt kommunikációs igazgatójának lemondó levele.

Papp Gergő még decemberben távozott a sajtófőnöki, illetve kommunikációs igazgatói pozícióból és lépett ki a pártból. Ez szoros kapcsolatban volt Zaránd Péter kampányvezető megbuktatásával. Mi is összeszedtük kedvenc részeinket a levélből.

Papp Gergő/ Facebook

“Végigéltem, hogy amikor átment a civiles népszavazásunk a Kúrián, Orosz Anna, miután beszélt néhány TASZ-os ismerősével, nagyon magabiztosan arról kiabált az elnökségin velem és többekkel, hogy be kell jelentenie a Momentumnak, hogy nem fogja gyűjteni az aláírásokat, mert nem állt mellénk a TASZ, és így balhé lesz” – írta Papp. Kapásból szemet szúrt ez a rész, hiszen mit is jelent? Egy Soros által támogatott szervezet befolyásolt egy politikai pártot.

“A legszomorúbb az egészben az, hogy kb. egy hónapja Soproni Tomi és Orosz Anna együtt vannak, és érzelmileg zsarolják egymást a politikai döntéseknél” – fogalmazott a volt sajtófőnök. Ilyenkor tökéletesen igaz az a közmondás, hogy bort iszik, vizet prédikál. Hányszor hallhattuk, hogy átláthatóságról, összeférhetetlenségről és korrupcióról szónokolnak a momentumosok, most mégis kiderült, hogy amint egy kicsiny "hatalomhoz" is jutnak, máris más perspektívában gondolkodnak.

Ennyi elég is a Momentumról, az egész levelet ide kattintva olvashatják.

Borítókép: Orosz Anna és Soproni Tamás, elnökségi tagok / MTI Fotó: Mónus Márton

Ezek is érdekelhetnek

További híreink