Kiszelly Zoltán: “A liberális gőg ideje elmúlt”

Hírek
Kiszelly Zoltán a Mozgástér blogon reagált a Külügyminisztérium január végén megrendezendő nemzetközi konferenciája kapcsán megindult balliberális címkézési hadjáratra, ami a politológus szerint a Komintern módszereit idézi.

Mint ismert a Külügyminisztérium konferenciát szervez Európa jövőjéről, amire a hazai balliberális média már jó előre össztüzet zúdított. Az egyik meghívott előadót, Milo Yiannopoulos brit publicistát többen szélsőjobboldalinak titulálták.

Kiszelly Zoltán szerint ez annak köszönhető, hogy jövőre választások lesznek, és a magyar kormány nézetei nemcsak itthon népszerűek, de egyre több nyugati országban is.

A konferencia azt a közbeszédből kikopott szót “kívánja visszaemelni régi rangjába”, mint a patrióta, ami “nem más nemzetek ellen irányul, hanem a saját értékek megőrzésére és erősítésére épít, és elismeri mások jogát ugyanehhez” – vélekedik a politológus.

“A liberális gőg ideje elmúlt, a szél már más irányból fúj” – írja Kiszelly arra, hogy a hazai balliberális média nyílt vita helyett a Kommintern módszereit használva neonácinak bélyegzi azokat, akik nem értenek vele egyet.

“Mi, magyarok szabadon beszélhetünk és gondolkodhatunk Európa jövőjéről, és annak különböző demokratikus alternatíváiról”, a konferenciát pedig nem szidni kellene, hanem elmenni rá és értelmes vitát folytatni az ott elhangzottakról – magyarázza a politológus.

Kíváncsian várjuk, hogy a tolerancialovagok veszik-e a lapot, vagy inkább tovább folytatják a számukra “mások” verbális lincselését.

Borítókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezek is érdekelhetnek

További híreink