Kifütyülnék Tusnádfürdőn Orbánt?! Sírás lehet a vége!

Hírek
Úgy látszik az elmebaj nem ismer határokat. Megjelent egy felhívás a Facebookon, mely szerint kifütyülnék Orbán Viktor miniszterelnököt Tusnádfürdőn. Mindenesetre a fütyülősök készüljenek fel arra, hogy a székely nem olyan béketűrő nép, mint a budapesti. A füttyszóra előbb ütnek, kérdezni pedig nem fognak.

Nagyon nem jó ötlet a székelyek vendégszeretével játszani. Akik szombaton – Juhász Péter Együtt-elnök budapesti izgágaságának mintájára – azt tervezik, hogy kifütyülik Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői beszédét, készüljenek fel a legrosszabbra. Ugyanis a szabadegyetemen résztvevő helyi, székely, más erdélyi területekről, valamint a Magyarországról érkező érdeklődők ki fognak állni Orbán mellett, aki évtizedek óta a legtöbbet tett azért, hogy egyesítse az 1920-ban elszakított nemzettesteket.

A házigazdák szinte rajongásig szeretik Orbánt, és saját kormányfőjükként tekintenek rá. Ne legyen félreértés: Tusnádon ők vannak most is többségben. A fütyülősök jó ha tudják, a székelyek nem szoktak viccelni, ha a magyarság és kormányfője ellen szervezkedik valaki. Jobb esetben a füttyszóra csak ütni fognak, és nem kérdeznek semmit. A rosszabb esetre ne is gondoljunk, nehogy sírás legyen a vége.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink