KGBéla itthon is olvashatná a Bildet

Hírek
Miközben Kovács Béla Brüsszelben, az Európai Parlament épülete előtt fotóztatta magát egy német lapot olvasgatva, nem tűnt fel neki, hogy ma Strasbourgban lett volna dolga, nemrég meg itthon, egy ügyészségi kihallgatáson.    

Nem Abházia, hanem Brüsszel – Kovács Béla jobbikos képviselő több fényképpel is a Magyar Idők cikkét próbálta cáfolni, miszerint az orosz befolyás alatt álló kaukázusi szakadár állam gyógykezelését veszi igénybe. A fotókon egy német pletykalapot, a Bildet olvasgatja a belga főváros közepén.

Kovács Béla, mindenki KGBélája – bár mandátumát a kémügy miatt felfüggesztette az Európai Parlament – továbbra is uniós képviselőként dolgozik, tehát munkaköri leírása miatt jelen kellene lennie a testület ülésein. Miközben a képeken az Európai Parlament brüsszeli bejárata előtt feszít, az épület ajtajai a háta mögött csukva vannak.

Nem véletlenül.

Ahogy arra Deutsch Tamás uniós képviselő felhívta a figyelmet, az Európai Parlament ma ugyanis nem Brüsszelben, hanem Strasbourgban ülésezett, de a jobbikosnak ez nem tűnt fel. Ez nagy hiba, ugyanis épp Strasbourgban kellett volna lennie a forintban átszámítva ma is többmilliós apanázsban részesülő politikusnak. Tehát KGBéla cáfolni próbált valamit, de önmagát leplezte le: ország-világ előtt bebizonyította, hogy magasról tesz munkahelyére.  

Ebben a nagy semmittevésében azonban nem csak Strasbourgról feledkezett el, hiszen júniusban az ügyészségen sem jelent meg, ahol az uniós asszisztenseinek indokolatlan kifizetései miatt hallgatták volna ki.  

De oda se neki, budapesti hiányzását két hét múlva bepótolhatja: akár egy Bilddel is fotóztathatja majd magát a Központi Nyomozó Főügyészség épülete előtt. Német lapot ugyanis itthon is vásárolhat, azért felesleges Brüsszelbe utaznia.  

Ezek is érdekelhetnek

További híreink