Két új partnert nevezett ki a KPMG

Hírek figyelő.hu
2023. október elsejétől két új partner kinevezését jelentette be a KPMG: Takács Ildikó a könyvvizsgálati, Horváth Balázs a tanácsadási üzletág új partnere.

Mindkét szakember a napi működésben mindennapos gyakorlattá tette a regionális és globális együttműködéseket, csapataikkal előremutató digitális megoldásokat fejlesztettek és vezettek be – mindezek révén hatékonyan támogatják az ügyfelek munkáját és sikerességét, biztosítják a fenntartható növekedést és pozitívan formálják a KPMG cégkultúráját és jövőképét.

KPMG új partner Takács Ildikó

2023 októberétől Takács Ildikó a KPMG új audit partnerévé lépett elő. A szakember a Digitális Könyvvizsgálati Központ (DAC) vezetője és alapító tagja, 20 éve dolgozik a KPMG csapatában. Ildikónak vezető szerepe volt a KPMG Digital Audit Center megalapításában, amely az audit üzletág digitális transzformációját hivatott támogatni. Az audit terület az ő közreműködésével a közelmúltban zökkenőmentesen állt át egy teljesen új folyamatirányítási és dokumentációs szoftverre, amely egy újabb szintlépést jelent a könyvvizsgálati digitalizációban, és tovább növeli a könyvvizsgálati munka minőséget és hatékonyságát. A jelenleg 80 főt foglalkoztató osztály nemzetközi szinten is támogatja a KPMG globális audit stratégiáját magas színvonalú digitális audit eszközök fejlesztése és alkalmazása területén.

KPMG új partner Horváth Balázs

Horváth Balázs a KPMG tanácsadási üzletágának új partnere. A szakember 2016 óta dolgozik a KPMG-nél, fő szakterületei a Shared Service Centerek (SSC-k) és a pénzügyi folyamatfejlesztések. Balázs hozta létre a cégen belül az SSC tanácsadói központot, amely mára nemcsak piacvezető, de a hazai SSC szektorban is meghatározó összekötő szerepet vívott ki. Horváth Balázs vezetésével 2022-ben létrejött a KPMG tagvállalatai között működő CEE SSC Network is, amely komoly potenciált jelent a tudás és szolgáltatások exportálásában – a hálózat ma a közép-kelet-európai régió 5 országának potenciálisan mintegy 2000 cégével áll kapcsolatban.

Borítókép: illusztráció, forrás: Shutterstock, portrék: KPMG

Ezek is érdekelhetnek

További híreink