Jávor Benedek listázni akar mindenkit, akinek valaha köze volt a Fideszhez

Hírek
A Párbeszéd európai parlamenti képviselője egy demagóg és hazug Facebook-posztban szólított fel arra, hogy mindenkit meg kell jegyezni, akinek ehhez a kormányzathoz bármilyen köze van.  

Nagyon felbosszantotta Jávor Benedeket, hogy ezentúl nem lehet életvitelszerűen közterületen tartózkodni, ezért úgy döntött, hosszú fröcsögést posztol a Facebookra.

A tényekkel ugyan Jávor nem nagyon foglalkozott, de patetikus, amúgy semmit nem jelentő sorokra annál inkább futotta neki. Mind közül talán a következő mondatok a legerősebbek, amelyek jól megmutatják a tébolyt, ami Jávor fejében lakozik, valamint a rosszindulatot, ami árad a Párbeszéd politikusából: „Az átszellemülten lebegő Gábriel arkangyal Magyarországa, amelyet mélybe ránt a történelem sodra, a gonosz erők szörnyűségei, nem létezik. Gábriel arkangyal Magyarországa ma utcai padokon alvókat rugdos…”.

A kimutathatatlan támogatottsággal bíró párt EP-képviselője nyilván meg volt győződve róla, hogy komoly tényezőnek fog tűnni, ha szónokias mondatokkal zsúfolja tele a szöveget, és akkor majd arról sem kell megemlékeznie, hogy ma Magyarországon a hajléktalanokat nem rugdossák, miközben a padon alszanak. Nem, valójában ellátást biztosítanak nekik, és arra kötelezik őket, hogy vegyék azt igénybe, amivel ők is, mi is jobban járunk.

Jávor persze felhozta az ingóságok elégetését is, ami rendesen bebarangolta az ellenzéki nyilvánosságot. Nem tudni, honnan jön ez a hisztéria, a Magyar Közlönyben közölt kormányrendeletben ugyanis az áll, hogy azokat az ingóságokat, amelyeket a hajléktalan nem akar magához venni, megőrzik. Ráadásul a rendelet szavatolja, hogy az „ideiglenes tárolásba vett ingóságok tárolását biztonságosan és úgy kell végezni, hogy az változatlan állapotban megmaradjon, az azonosság biztosított és könnyen megállapítható legyen”. Amit persze tényleg rögtön megsemmisítenek: a gyorsan romló, bomló tárolhatatlan anyagokat. Még ilyet!

Jávor azt is írja, hogy a hajléktalanokat „nincstelenségükért” büntetik pénzre, amit már végkép talány, honnan vehetett. 

És mindezzel a rakás hazug információval és sablonos hordószónoki mondattal akarja megindokolni azt a terrorrendszert, amit a Fidesz leváltása után vezetne be.

Jávor ugyanis a következőkre szólít fel posztjában: „Ne felejtsük soha sem a napot, amikor megtörtént, sem azokat, akik részesei voltak. Név szerint őrizzük meg őket, fényképpel, bűnös hozzájárulásuk dokumentációjával egy jövőbeli Terror Háza falára.”

Hogy ez kikre vonatkozik? Jávor hosszan fejtegeti, és nemcsak a kormány tagjaira vagy a Fidesz-frakcióra, hanem még az intézkedő rendőrre is. De itt még nem állna meg!

A szöveg vége felé, amikor szerinte a „migránsrettenet mélyébe szédült” kormánypárti szavazókat is beleveszi a felsorolásba, csak kiderül, hogy tulajdonképpen mindenkit listázna. Azt a 2,8 millió embert, akik a Fideszre szavaztak. Ott van az arcuk és a nevük a Jávor által kigondolt jövőbeli szégyenfalon.

Ezek is érdekelhetnek

További híreink